Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Κυριακή 21 Μαΐου 2017

ΟΙ ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟ ΜΜΕ – Διαμαρτυρία με φέρετρα στη Γλυφάδα κατά του Μαδούρο

ΟΙ ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟ ΜΜΕ – Διαμαρτυρία με φέρετρα στη Γλυφάδα κατά του Μαδούρο


Police-Voice blog ➤


Με χάρτινα «φέρετρα» στα οποία αναγράφονταν τα ονόματα των νεκρών διαδηλωτών στις αντικυβερνητικές διαδηλώσεις στη Βενεζουέλα, διαμαρτυρήθηκαν μέλη της βενεζολάνικης κοινότητας στην Αθήνα, για τον αυταρχισμό του Μαδούρο.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Διαδόχου Παύλου στη Γλυφάδα, όπου βρίσκεται η προτομή του Απελευθερωτή της Λατινικής Αμερικής Σιμόν Μπολίβαρ. Τα μέλη της βενεζολάνικης κοινότητας στην Αθήνα άφησαν μπροστά από την προτομή χάρτινα «φέρετρα» στο καθένα από τα οποία υπήρχαν γραμμένα από τέσσερα ονόματα διαδηλωτών που δολοφονήθηκαν στη Βενεζουέλα στο πλαίσιο των αντικυβερνητικών διαδηλώσεων. Οι συγκεντρωμένοι τοποθέτησαν επίσης φωτογραφίες από τα θύματα, ενώ κρέμασαν και τη σημαία της Βενεζουέλας.
Από τις αρχές Απριλίου στη Βενεζουέλα έχουν σκοτωθεί περισσότερα από 50 άνθρωποι, στην πλειονότητα τους διαδηλωτές της αντιπολίτευσης. Ανάμεσα τους όμως βρίσκονται και αστυνομικοί αλλά και οπαδοί του Μαδούρο ενώ 8 άτομα πέθαναν από ηλεκτροπληξία στην προσπάθεια τους να λεηλατήσουν ένα σούπερ μάρκετ.
Η εκδήλωση στην Αθήνα πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της παγκόσμιας κινητοποίησης για τη μνήμη των δεκάδων νεκρών διαδηλωτών στη Βενεζουέλα.
madouro1madouro2 madouro3 madouro4
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου