Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Πέμπτη 18 Μαΐου 2017

ΠΟΡΕΙΑ ενστόλων στη Βουλή! Τους έδιωξαν αστυνομικοί! (φωτο&βιντεο)

ΠΟΡΕΙΑ  ενστόλων στη Βουλή! Τους έδιωξαν αστυνομικοί! (φωτο&βιντεο)


Police-Voice blog ➤
Ένταση, με αντεγκλήσεις και σπρωξιές μεταξύ αστυνομικών που διαδήλωναν έξω από τη Βουλή και συναδέλφων τους που βρίσκονταν σε υπηρεσία, σημειώθηκε λίγο μετά τις το βράδυ, στην κατάληξη της πορείας που πραγματοποιούσαν προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τα μέτρα που φέρνει προς ψήφιση η κυβέρνηση.
en1
Αστυνομικοί, αλλά και στελέχη από όλα σώματα ασφαλείας, προσπάθησαν με το που έφτασε η πορεία στη Βουλή να εισβάλλουν στο κοινοβούλιο από την είσοδο της Βασιλίσσης Σοφίας. Τρεις διμοιρίες των ΜΑΤ που βρίσκονταν μπροστά στην είσοδο, κατάφεραν να αποτρέψουν το ντου των συναδέλφων τους, ενώ με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων, αποφεύχθηκαν τα χειρότερα. Δεν έλειψαν πάντως οι έντονες αντεγκλήσεις και οι σπρωξιές.
en2
Νωρίτερα, με μαύρα μπαλόνια στα χέρια και με συνθήματα εναντίον των νέων μέτρων που φέρνει η κυβέρνηση με βάση τη συμφωνία με τους δανειστές οι ένστολοι έδωσαν βροντερό παρών στις κινητοποιήσεις εναντίον των μέτρων που φέρνει στη Βουλή προς ψήφιση η κυβέρνηση.


Πηγή ➤

1 σχόλιο:

  1. Τελικά είχαν δεν είχαν, αναβίωσαν τον εμφύλιο όπως τον λένε σήμερα. Κρίμα βρε παιδιά, μην παίζετε το παιχνίδι τους, ενωθείτε, σήμερα είστε εσείς αύριο οι άλλοι, μέχρι πότε θα σας στρέφουν τον έναν στον άλλο, ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή