Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Δευτέρα 5 Ιουνίου 2017

ΕΝΑ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ ΥΠΕΔΕΙΞΕ ΤΟΝ ΜΑΧΑΙΡΟΒΓΑΛΤΗ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ! ANATΡIXIΛΑ. Ο «ΔΡΑΚΟΣ ΤΩΝ ΑΣΑΝΣΕΡ» ΕΣΦΑΞΕ ΣΤΟΝ ΛΥΚΑΒΗΤΤΟ ΤΟΝ 21ΧΡΟΝΟ ΝΙΚΗΤΑ (ΦΩΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ)

ΕΝΑ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ ΥΠΕΔΕΙΞΕ ΤΟΝ ΜΑΧΑΙΡΟΒΓΑΛΤΗ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ! ANATΡIXIΛΑ. Ο «ΔΡΑΚΟΣ ΤΩΝ ΑΣΑΝΣΕΡ» ΕΣΦΑΞΕ ΣΤΟΝ ΛΥΚΑΒΗΤΤΟ ΤΟΝ 21ΧΡΟΝΟ ΝΙΚΗΤΑ (


Police-Voice blog ➤
Πρωτοφανής υπόθεση ανασύρθηκε από το αρχείο της αστυνομίας για την δολοφονία  ενός αγοριού 21 ετών, που μαχαιρώθηκε μπροστά στη φίλη του από τον επονομαζόμενο δράκο του Λυκαβηττού. 19 χρόνια μετά η αστυνομία ταυτοποίησε το «ορφανό» δακτυλικό του αποτύπωμα με αποτέλεσμα ο κατηγορούμενος να δικάζεται σήμερα. Είναι ο ίδιος που είχε επιτεθεί το 1998 στα Πατήσια και κατά της Τόνιας Αντωνίου, προβεβλημένου στελέχους του ΠΑΣΟΚ. Όπως σήμερα αποκαλύπτει η κ. Αντωνίου, τότε ο ίδιος είχε επιτεθεί και σε μια υπάλληλο της Βουλής.
Το μυστικό για το  «Δράκο του Λυκαβηττού»  άργησε να αποκαλυφθεί  δέκα εννέα ολόκληρα χρόνια. Ήταν τότε εκεί όταν ο Νικήτας Κορονιός  -21 ετών- πήγε να δείξει στην  κοπέλα  του το φως του Αττικού φεγγαριού, να σκεπάζει τα πρώτα βήματα της αγάπης τους.  Τα ματωμένα σημάδια στην πόρτα και το ποτισμένο κάθισμα   είναι από το φονικό μαχαίρι που βρήκε   το αγόρι στη μηριαία αρτηρία και του πήρε  τη ζωή.   Δεκαεννέα χρόνια μετά το ένοχο μυστικό -για τα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ-  έρχεται τώρα να φωτίσει  την ταυτότητα ενός σεσημασμένου, που βρίσκεται ήδη στις φυλακές για έναν βιασμό αλλά και πολλές επιθέσεις σε βάρος γυναικών και με το δράστη να καιροφυλακτεί όταν τα θύματά του πήγαιναν να μπουν σε ασανσέρ …
likavitos-1
Σήμερα στο εδώλιο του Μικτου Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθηνας βρέθηκε ξανά ο δράκος των ασανσέρ, ο άνθρωπος που καταδικάστηκε σε 25 κατά συγχώνευση χρονια για έναν βιασμο και επιθεσεις σε για βιασμούς σε βάρος 28 γυναικών την περίοδο 1996-1998. Αυτή τη φορά ένα αποτύπωμα που βρέθηκε σε αυτοκίνητο και ταυτοποιήθηκε από την ΔΕΕ 20 χρόνια μετά, τον οδήγησε ξανά στη δικαστική αίθουσα για ανθρωποκτονία από πρόθεση!
Ο Χρηστος Γκιλής κατηγορείται ότι στις 13 Μαΐου 1997  στις 4 το πρωί σκότωσε στο Λόφο του Λυκαβηττού τον 21χρονο Νικήτα Κόρονιο μπροστά στα μάτια της κοπέλας του. Σύμφωνα με την κατηγορία παρακολουθούσε ζευγάρια στην περιοχή. Ο 21χρονος Νικήτας Κορωνιός, βρισκόταν   τα ξημερώματα της 13ης Μαΐου, πίσω από το θέατρο του Λυκαβηττού. Μόλις έχουν θέσει σε κίνηση το αυτοκίνητό τους όταν αντιλαμβάνονται να τους παρακολουθούν τρεις άγνωστοι. Ο Κορωνιός, θέλοντας να προφυλάξει τη συνοδό του, βγαίνει από το αυτοκίνητο και συμπλέκεται μαζί τους. Λίγο μετά δολοφονείται από κτύπημα με μαχαίρι.
likavitos-2
«Αθώος είμαι. Δεν έχω πάει ποτέ στο Λυκαβηττο . Δεν ξέρω πως βρέθηκε ίχνος» ανέφερε σήμερα στο δικαστήριο.
likavitos-3
ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΤΟΝΙΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ


«Ναι, δυστυχώς είχα πέσει θύμα του δράκου των ασανσέρ εγώ και πάρα πολλές άλλες γυναίκες το 1998 όταν έκανε επιθέσεις από τις 8 η ώρα το απόγευμα μέχρι τις 7 η ώρα το πρωί, στις εισόδους των πολυκατοικιών στην Αθήνα. Ήτανε μία δύσκολη θα έλεγα στιγμή και για εμένα αλλά και για όλες αυτές τις γυναίκες που αντιμετωπίσαμε τη βία και την επιθετικότητα. Ευτυχώς, πιάστηκε από την αστυνομία, αλλά δυστυχώς, από ότι ενημερώθηκα τώρα ήτανε έξω, δε ξέρω για ποιό λόγο και σήμερα δικάζεται για μια άλλη επίθεση και για ένα φόνο και αυτό είναι πάρα πολύ τραγικό.
 Εγώ δέχτηκα επίθεση από το συγκεκριμένο κύριο, ήτανε το ’98 των Φώτων προς Αι Γιαννιού. Δύο η ώρα που πήγαινα σπίτι μου μετά από μία γιορτή, στα Πατήσια, όπου περίμενε σε ένα παρκάκι. Εκεί ήταν κρυμμένος και την ώρα που μπήκα στην είσοδο της πολυκατοικίας και μπήκα μέσα, μπήκε πίσω από εμένα και μου επιτέθηκε την ώρα που μπήκα στο ασανσέρ. Ήταν μια δύσκολη στιγμή γιατί δεν είχα δεχτεί ξανά μία τέτοιου είδους επίθεση. Κατάλαβα ότι είναι κάποιος ξένος από την πολυκατοικία. Ζήτησε τα χρήματα μου, τα κοσμήματα μου, ότι φορούσα.
 Στην αρχή έπαιξε ότι είναι αλλοδαπός, είπε είμαι Αλβανός, πεινάω… Κατάλαβα από τα λεγόμενα του ότι δεν είναι ξένος, ότι είναι Έλληνας, διότι μιλούσε πάρα πολύ καλά και δεν έφευγε από το ασανσέρ. Εκείνη τη φορά… τη στιγμή φοβήθηκα και μου είπε «γύρισε προς το ασανσέρ». Εκείνη τη στιγμή φοβήθηκα μήπως έχω άλλου είδους επίθεση και του επιτέθηκα με τα χέρια μου, άρχισα να φωνάζω βοήθεια. Άρχισε να με χτυπά στο πρόσωπο, αλλά επειδή αντιστάθηκα και άνοιξε η πόρτα από το ασανσέρ αναγκάστηκε να φύγει γιατί φοβήθηκε μην ανοίξουν οι πόρτες γιατί και στο ισόγειο είχε διαμερίσματα.
 Πήγα στη ΓΑΔΑ, διαπίστωσα ότι είναι αυτό το πρόσωπο και 8 Μάρτη μετά από έναν χρόνο, το ’99 δηλαδή έγινε η δίκη του όπου παρευρέθηκα. Ήμασταν εκεί εξήντα γυναίκες όλων των ηλικιών, από δεκαεφτά μέχρι εξήντα εφτά και είχαν όλοι δεχτεί επίθεση. Το 2010 κάπου εκεί άλλη συνάδελφος… κοπέλα στη Βουλή που δούλευε μου είπε δέχτηκε ανάλογη επίθεση όπως είχα δεχτεί εγώ. Αντιλήφτηκα ότι είναι έξω, δεν ήξερα γιατί είμαι έξω. Με άδεια; Με τι; Δεν έχω αντιληφθεί πώς είχε βγει έξω διότι όταν έχεις εκατόν εβδομήντα εννέα χρόνια έχεις πάει για τρεις βιασμούς, πάρα πολλή επιθετικότητα είχε βγάλει μαχαίρια, είχε δείρει πάρα πολύ κόσμο, θεωρούσα ότι αυτό το άτομο πρέπει να είναι μέσα».
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου