Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017

Χημικά και ένταση έξω από το κοινοβούλιο-Συμβασιούχοι των Δήμων προσπάθησαν να μπουν στο προαύλιο της Βουλής (BINTEO & EIKONEΣ)

Χημικά και ένταση έξω από το κοινοβούλιο-Συμβασιούχοι των Δήμων προσπάθησαν να μπουν στο προαύλιο της Βουλής


Police-Voice blog ➤
Ένταση επικρατεί μπροστά στη Βουλή καθώς συμβασιούχοι των δήμων επιχείρησαν να μπουν στο προαύλιο της Βουλής.
Οι διαδηλωτές έφτασαν μπροστά στη μπάρα από όπου μπαίνουν τα αυτοκίνητα και όταν επιχείρησαν την είσοδο δέχθηκαν χημικά.
Νωρίτερα επικράτησε ένταση έξω από το υπουργείο Εσωτερικών, καθώς συμβασιούχοι των δήμων επιτέθηκαν φραστικά αλλά και με ρίψη αντικειμένων στον πρόεδρο της ΚΕΔΕ Γιώργο Πατούλη, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει εσπευσμένα από το χώρο μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της ΚΕΔΕ, με αποτέλεσμα να αναβληθεί η προγραμματισμένη συνάντηση με τον Π. Σκουρλέτη.
Ενταση προκλήθηκε λίγα λεπτά πριν τις 11.30 το πρωί της Πέμπτης έξω από το υπουργείο Εσωτερικών με τους συμβασιούχους στην καθαριότητα που πραγματοποιούν πορεία στο κέντρο της Αθήνας, ζητώντας τη μονιμοποίησή τους.
Οι διαδηλωτές, η απεργία των οποίων έχει γεμίσει την Αθήνα και μεγάλες πόλεις σκουπίδια, προσπάθησαν να πετάξουν σκουπίδια μέσα στην είσοδο του υπουργείου, ενώ έριξαν και την καγκελόπορτα.
Το κλίμα είναι ιδιαίτερα φορτισμένο με τους συμβασιούχους να επιτίθενται και κατά του κλιμακίου της ΚΕΔΕ που έφτασε εκεί για να τους συμπαρασταθεί και αφού είχε εκδώσει ψήφισμα συμπαράστασης στα αιτήματά τους. Πέταξαν νερά και καφέδες εναντίον των δημάρχων μεταξύ των οποίων ήταν και ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γιώργος Πατούλης, που προσπαθούσαν να καλυφθούν.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου