Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Κυριακή 25 Ιουνίου 2017

ΑΝΟΙΞΑΝ ΟΙ «ΠΥΛΕΣ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ» – Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ – ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ ΤΟΝ ΑΓΝΟΟΥΝ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ Κατέρρευσε το πρωί ο Ερντογάν μέσα στο τζαμί



Police-Voice blog ➤

Aνοίγουν οι «πύλες της κολάσεως» στην Α.Μεσόγειο και ειδικότερα στη Κυπριακή ΑΟΖ για 72 ημέρες τουλάχιστον καθώς σύμφωνα με τη μελέτη εκτίμησης περιβαλλοντικών και κοινωνικών επιπτώσεων της TOTAL, οι γεωτρητικές εργασίες αναμένεται να διαρκέσουν περίπου 50 μέρες σε περίπτωση μη ανεύρεσης φυσικού αερίου και 72 ημέρες σε περίπτωση ανεύρεσης φυσικού αερίου.

Κάτι τέτοιο αναμένεται να ανεβάσει το θερμόμετρο στην περιοχή καθώς να  θυμίσουμε ότι ο Ερντογάν απειλεί ευθέως με πόλεμο αν η Κύπρος προχωρούσε σε μια τέτοια ενέργεια.
Η απάντηση της Τουρκίας ήταν άμεση με την Αγκυρα να θέτει υπό την απειλή στρατιωτικής άσκησης εντός της Κυπριακής ΑΟΖ καθώς εξέδωσε NAVTEX 649/17 για διεξαγωγή άσκησης με πραγματικά πυρά σε περιοχή που ακουμπά και το Οικόπεδο 11 για τις 28 Ιουνίου.

Την ώρα δηλαδή που ο Πρόεδρος της Κύπρου Νίκος Αναστασιάδης και ο κατοχικός ηγέτης Μουσταφά Ακιντζι θα συναντώνται παρουσία των υπουργών Εξωτερικών της Ελλάδας και της Τουρκίας, Νίκου Κοτζιά και Μεβλούτ Τσαβουσογλου και του εκπροσώπου της Βρετανίας, το τούρκικο ναυτικό και η αεροπορία θα πραγματοποιούν άσκηση εντός της Κυπριακής ΑΟΖ σε μια ευθεία και έμπρακτη αμφισβήτηση της κυριαρχίας της Κυπριακής Δημοκρατιας.
Έχει μάλιστα προβάλλει αξιώσεις για το μεγαλύτερο μέρος της Κυπριακής ΑΟΖ και για όλη σχεδόν την ελληνική υφαλοκρηπίδα στην Ανατολική Μεσόγειο…
Το Ελληνικό Έθνος και οι ένδοξες Ένοπλες Δυνάμεις μας, θα δοκιμαστούν τις επόμενες ημέρες.

Κατέρρευσε το πρωί ο Ερντογάν μέσα στο τζαμί – Επιβεβαιώνονται οι φήμες για καρκίνο;


Αδιαθεσία αισθάνθηκε σήμερα το πρωί κατά τη διάρκεια της προσευχής σε τέμενος ο Πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
Ο Τούρκος Πρόεδρος προσήλθε στο τζαμί του Ατασεχίρ στην ανατολική Κωνσταντινούπολη στις 05.20 για την πρωινή προσευχή για το Μπαϊράμι (μεγάλη γιορτή του Ισλάμ).
Αφού χαιρέτισε κάποιους πολίτες, γύρω στις 6 άρχισε να …γέρνει προς τα αριστερά του. Αμέσως οι σωματοφύλακές του και γιατροί έτρεξαν για βοήθεια, όπως περιγράφει ρεπόρτερ της εφημερίδας “Χουριέτ” που ήταν εκεί.
Ο Ταγίπ Ερντογάν τοποθετήθηκε σε φορείο και απομακρύνθηκαν από το τέμενος όλοι οι εκπρόσωποι του Τύπου.
Αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από τους γιατρούς, σηκώθηκε και συνήλθε.
Βγαίνοντας από το τζαμί έκανε μάλιστα δηλώσεις, είπε ότι αισθάνθηκε αδιαθεσία, αλλά ότι τώρα είναι καλά και θα συνεχίσει το πρόγραμμά του κανονικά και θα πάει στις 15.00 το απόγευμα στο Συνεδριακό Κέντρο στον Κεράτιο για τη μεγάλη γιορτή που έχει οργανωθεί με αφορμή το Μπαϊράμι.
Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν, η πίεση του Ταγίπ Ερντογάν ήταν πολύ χαμηλή λόγω χαμηλού ζαχάρου (ενδεχομένως λόγω της νηστείας), αλλά μετά την ιατρική βοήθεια του του παρασχέθηκε, αισθάνθηκε καλύτερα.
Το σημερινό περιστατικό έρχεται να αναζωπυρώσει τις φήμες που θέλουν τον Τούρκο πρόεδρο να έχει καρκίνο στο παχύ έντερο, για το οποίο έχει χειρουργηθεί στο παρελθόν

Η Τουρκία προχωρά στη συγκρότηση παραστρατιωτικού ισλαμιστικού στρατού




Συνεχίζει κανονικά να «χτίζει» τον αφοσιωμένο παραστρατιωτικό ισλαμιστικό στρατό του ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
Το σύνθημά του «πόλεμος μέχρι το 2023» ερμηνεύεται από πολλούς ότι δεν εμπιστεύεται τον τουρκικό στρατό, μετά την απόπειρα πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου 2016, και στόχος του είναι δημιουργήσει μια παραστρατιωτική δομή παρόμοια με του Φρουρούς της Επανάστασης στο Ιράν, χρησιμοποιώντας ως υποκείμενο την εταιρεία μισθοφόρων ισλαμιστών SADAT.

Το καθεστώς Ερντογάν, όπως γράφει το κουρδικό πρακτορείο ειδήσεων Firat News, υφίσταται μεγάλη ήττα τόσο στη Συρία όσο και στο βόρειο (τουρκοκρατούμενο) Κουρδιστάν, δηλαδή στη νοτιοανατολική Τουρκία, στον πόλεμό του ενάντια στους Κούρδους.

Οι ήττες ανάγκασαν τον Ερντογάν να επανεργοποιήσει την JİTEM, την υπηρεσία πληροφοριών της χωροφυλακής, η οποία στρατολογεί χωρικούς ως κατασκόπους και πληροφοριοδότες στις τουρκοκρατούμενες κουρδικές περιοχές.
Επίσης συστήνει παραστρατιωτικές μονάδες υπό την κάλυψη ότι είναι ιδιωτικές εταιρείες ασφαλείας και σεκιούριτι. Μάλιστα σε αυτές τις εταιρείες ο Ερντογάν έχει δώσει το δικαίωμα οπλοφορίας και οπλοχρησίας.

Ο κυρίως όμως παραστρατιωτικός μηχανισμός του Ερντογάν είναι η SADAT, η οποία και έχει αναλάβει όλο το πρότζεκτ δημιουργίας ισλαμιστικού στρατού.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου