Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017

ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ - ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΣΤΟΝ ΣΟΥΛΤΑΝΟ ΤΗΣ ΦΑΠΑΣ ΠΑΓΩΣΕ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ! ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ….

ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ - ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΣΤΟΝ ΣΟΥΛΤΑΝΟ ΤΗΣ ΦΑΠΑΣ


Police-Voice blog ➤
Καταιγιστικές εξελίξεις στην Ουάσινκγτον στην υπόθεση των πρωτοφανών βιαιοπραγιών και επεισοδίων από αντρες της Φρουράς του Ερντογάν και μέλη της Πρεσβείας στην Ουάσινγκτον, όταν μαζί με άλλους Τούρκους είχαν ξυλοκοπήσει άγρια ειρηνικούς Αμερικανούς διαδηλωτές Κουρδικής και Αρμενικής καταγωγής! Oπως ενημερώθηκε ο Hellas FM, πριν λίγη ώρα αστυνομικοί στην Ουάσινγκτον ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ δύο από τους Τούρκους που συμμετείχαν στα επεισόδια που είχαν προκαλέσει την οργή της Αμερικανικής Κυβέρνησης.
fca7f43502c246e09719369a1a6fefe3_L
ρεπορτάζ Δημήτρης Φιλιππίδης
Το StateDepartment επιβεβαίωσε την είδηση δίνοντας τα ονοματα των συλληφθέντων στην δημοσιότητα. Πρόκειται για τον EyupYildirim, 50 ετών, κάτοικο NewJersey, ιδιοκτήτη κατασκευαστικής εταιρείας και τον SinanNarin, κάτοικο Βιρτζίνια. Ο Yildirim κατηγορείται για πρόκληση σωματικής βλάβης και απρόκλητη επίθεση και ο Narin γαι συμμετοχή στις επιθέσεις!
Εκπρόσωπος του StateDepartment δήλωσε ότι ήδη οι ερευνες έχουν προχωρήσει με την χρήση των καμερών στην περιοχή που έλαβαν χώρα τα επεισόδια έξω από την Οικία του Τούρκου Πρέσβη, ενώ υπογράμμισε ότι θα γίνουν όλα τα απαιτούμενα βήματα για την απόδοση δικαιοσύνης.
www.hellasfm.us/
ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ 

ΗΠΑ: Οι σωματοφύλακες του Ερντογάν έδειραν αλύπητα Κούρδους διαδηλωτές στην Ουάσιγκτον

Σοκαριστικές είναι οι εικόνες που δημοσιεύθηκαν και καταγράφουν τους σωματοφύλακες του Ερντογάν, να ασκούν σκληρή βία ενάντια σε Κούρδους διαδηλωτές που είχαν συγκεντρωθεί έξω από την κατοικία του Τούρκου πρέσβη στην Ουάσιγκτον.
Οι διαδηλωτές διαμαρτύρονταν, με αφορμή την επίσκεψη του Τούρκου προέδρου στις ΗΠΑ, όταν οι σωματοφύλακες του Ερντογάν παρενέβησαν, αψηφώντας τους νόμους του κράτους που τους φιλοξενούσε και άρχισαν να γρονθοκοπούν και να κλωτσάνε στο κεφάλι τους πεσμένους στο έδαφος διαδηλωτές.
Στο βίντεο όπου φαίνονται οι πράξεις βίας μπορεί να δει κανείς ανθρώπους με αίματα στο πρόσωπο. Σύμφωνα με τις αρχές τουλάχιστον εννέα άνθρωποι τραυματίσθηκαν, ενώ έγιναν και δύο συλλήψεις.
Επίσης στο βίντεο διακρίνει κανείς αστυνομικούς των ΗΠΑ να χτυπούν ένοπλο σωματοφύλακα που επετίθετο στους Κούρδους.
Ωστόσο η αστυνομία σε ανακοίνωσή ανέφερε ότι συγκρούσεις ξέσπασαν μεταξύ δύο ομάδων χωρίς ωστόσο να προβεί σε περισσότερες διευκρινίσεις. Ακόμη επιβεβαίωσε τις δύο συλλήψεις λέγοντας πως ο ένας από τους συλληφθέντες επιτέθηκε σε αστυνομικό.
Σημειώνεται ότι στο σημείο είχαν συγκεντρωθεί και Τούρκοι διαδηλωτές που κρατούσαν τούρκικες σημαίες και πλακάτ με τα οποία εξομοίωναν την κουρδική οργάνωση YPG, την οποία αποφάσισε να εξοπλίσει ο Αμερικανός πρόεδρος, ο Ντόναλντ Τραμπ, στη μάχη κατά του Ισλαμικού Κράτους, με τους τρομοκράτες και τους τζιχαντιστές.
Το υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ απέφυγε να κάνει κάποια ανακοίνωση.

Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου