Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017

ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΕ ?? Οι αποδείξεις της αισχροκέρδειας σε καφενείο της Μυτιλήνης!- Δείτε πόσο χρέωσαν μια μπύρα… (φωτό)



Police-Voice blog ➤
Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο ζήτησαν σε Έλληνα τουρίστα. Την ώρα που η Λέσβος δίνει μάχη για τον τουρισμό, ιστορίες σαν και αυτή που θα δείτε, έρχονται να δυσφημίσουν το νησί μας  και όχι μόνο – Ζήτησε το λογαριασμό και προσπαθούσε να πιστέψει στα μάτια του…35 ευρώ!!!!!
Για 5 μπύρες ΑΛΦΑ!!!! 35 ευρώ χρέωσαν σε Έλληνα τουρίστα οι υπεύθυνοι καφενείου στην Αγία Παρασκευή της Λέσβου για 5 μπύρες μάρκας ΑΛΦΑ.. Δηλαδή 7€ την μπύρα σε ένα καφενείο..!! Ο Έλληνας που ήρθε διακοπές στη Λέσβο από τα Ιωάννινα, θέλησε να παραβρεθεί σε εκδήλωση του μουσείου της Αγίας Παρασκευής και από εκεί να φάει μαζί με την παρέα του λίγα σουβλάκια αλλά να πιει και την μπύρα του σε καφενείο της Αγίας Παρασκευής. Σίγουρα όμως θα θυμάται για χρόνια το πάθημά του…
Ο κος Π.Μ ζήτησε 5 μπύρες χωρίς να κοιτάξει τον κατάλογο (ο οποίος δεν υπήρχε πάνω στο τραπέζι) και όταν ήρθε η ώρα να πληρώσει, απόρησε. Πρώτον το εν λόγο καφενείο δεν του έκοψε απόδειξη και πήγε ο υπάλληλος να πληρωθεί με το χαρτί από το μπλοκάκι….  Διαμαρτυρήθηκε για αυτό που έγραφε το μπλοκάκι και μετά αφού επικαλέστηκε ότι θα φωνάξει την αστυνομία αν δεν του εκδώσουν απόδειξη, του έφεραν τελικά και την απόδειξη με τις τιμές να είναι ίδιες όπως και στο μπλοκάκι…. αλλά ο υπεύθυνος του καταστήματος ήταν ανένδοτος. Έτσι πλήρωσε το συνολικό ποσό τον 84,50€ για μια παρέα 5 ατόμων..!!! και έφυγε απογοητευμένος… Αξίζει να σημειώσουμε ότι το κατάστημα δεν είχε POS όπως επίσης και ότι στην απόδειξη έχει βάλει σουβλάκια, μπύρες, πορτοκαλάδα, ούζα σε μια κατηγορία, δηλαδή στα «ΠΟΤΑ» Ο κος Π.Μ μετά την καταγγελία που έκανε σε εμάς προέβηκε και σε καταγγελία στα αρμόδια ελεγκτικά όργανα.
 
Πηγή: lesvospost.com
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου