Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τετάρτη 26 Ιουλίου 2017

ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ!- Τρομοκρατία είναι οι λογαριασμοί της ΔΕΗ!- Ποιος φταίει που δεν έχουμε να τους πληρώσουμε;;;

ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ!- Τρομοκρατία είναι οι λογαριασμοί της ΔΕΗ!- Ποιος φταίει που δεν έχουμε να τους πληρώσουμε;;;


Police-Voice blog ➤
Έφτασαν οι εκκαθαριστικοί λογαριασμοί τετραμήνου της ΔΕΗ.
Πρόκειται για απερίγραπτη ληστεία χωρίς κανένα πρόσχημα.
Ακόμη και το υπόδειγμα που δίνει η ΔΕΗ είναι παραπλανητικό των χρεώσεων όπως θα δείτε. Διότι, χρεώσεις 1.100 KWh για 120 μέρες (4 μήνες) που δίνει στο υπόδειγμα, σημαίνουν τον αριθμό 9,1666 KWh ημερησίως. Σε μια εποχή που οι πολυκατοικίες δεν προμηθεύονται πετρέλαιο και η θέρμανση γίνεται κυρίως με ηλεκτρικές συσκευές αυτό το νούμερο δεν υπάρχει.
Αλλά και να υπήρχε, η κατανάλωση του ρεύματος κοστολογείται 105,58 ευρώ. Ο συνολικός λογαριασμός ωστόσο μετά τα διάφορα υποχρεωτικά και παράνομα τέλη και επιδοτήσεις που επιβάλλει η ΔΕΗ (χωρίς να συμπεριλαμβάνει Δήμο, ΕΡΤ κλπ) και με τον παράνομα επίσης επιβαλλόμενο ΦΠΑ (ο οποίος δεν αφαιρείται από την φορολογία), φτάνει στα 197,36 ευρώ!!!
Αν αντικαταστήσετε αυτό το εικονικό παράδειγμα που δίνει η ΔΕΗ με κάποιο πιό κοντά στην πραγματικότητα θα συνειδητοποιήσετε πως δεν πληρώνετε για την παροχή ρεύματος αλλά επιδοτείτε υποχρεωτικά τον ΑΔΜΗΕ-ΔΕΔΔΗΕ (από πού κι ως πού;).
Θα διαπιστώσετε πως κάνετε ΕΣΕΙΣ (και όχι η κυβέρνηση) κοινωνική πολιτική με το υποχρεωτικό χαράτσι στο ΥΚΟ (Νησιά/ Κοινωνικό Τιμολόγιο/Πολύτεκνοι κλπ) την ώρα που η κυβέρνη παραδίδει το πλεόνασμα 3,8% στην ΤΡΟΪΚΑ.
Θα εκπλαγήτε ίσως ταυτόχρονα από τη διαπίστωση πως Κάνετε ΕΣΕΙΣ επιχειρηματίες κάτι παράσιτα σαν τον Κοπελούζο που με υποχρεωτική ληστεία των καταναλωτών από τη ΔΕΗ γίνεται – ο ίδιος και οι όμοιοί του – επιχειρηματίες στις δήθεν Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας (ΕΤΜΕΑΡ στο λογαριασμό) γεμίζοντας παράνομα τα βουνά ολόκληρης της ηπειρωτικής χώρας και των νησιών με τις καταστροφικές για το περιβάλλον και τους κατοίκους βιομηχανικές εγκαταστάσεις ανεμογενητριών, και καταστρέφοντας την αγροτική γή υψηλής παραγωγικότητας με άχρηστες και τοξικές εγκαταστάσεις φωτοβολταϊκών.
Στο τέλος αυτοί οι λογαριασμοί ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ διότι οι χρεώσεις δεν αφορούν στο κόστος του ηλεκτικού ρεύματος και η ΔΕΗ σας κόβει την παροχή ή σας εξευτελίζει και σας περιπαίζει με διακανονισμούς που απλά μεταφέρουν της παράνομες χρεώσεις σε μελλοντικό χρόνο.
Αν δεν τους κλείσουμε τα γραφεία με κινητοποιήσεις διαρκείας δεν πρόκειται να σταματήσουν.
Δείτε τώρα έναν λογαριασμό που μοιάζει με τους δικούς σας, όπου η χρέωση για τη ΔΕΗ είναι 453,30 ευρώ και πρέπει να πληρωθούν στο τέλος 987,00 ευρώ !!!
Καταλάβατε γιατί δεν βγαίνουν τα νούμερα;
Δεν φταίει κανείς που δεν μπορεί να πληρώσει αυτούς τους παράνομους λογαριασμούς.
Πηγή ➤http://www.makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου