Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017

ΣΟΚ! ΜΑΝΑ -ΤΕΡΑΣ Στραγ-γάλισε με καλώδια το παιδί της γιατί ανακάλυψε τη σχέ-ση της με τον πεθερό της!

Στραγ-γάλισε με καλώδια το παιδί της γιατί ανακάλυψε τη σχέ-ση της με τον πεθερό της!


Police-Voice blog ➤
Σοκ σε ολόκληρη την Ιταλία έχει προκαλέσει το αποτρόπαιο έγκλημα με θύμα ένα 8χρονο παιδί και δράστη την ίδια του τη μητέρα!
Η γυναίκα – τέρας στραγγάλισε με καλώδια το ίδιο της το παιδί όταν εκείνο αντιλήφθηκε ότι η μητέρα του είχε ερωτικό δεσμό με τον παππού του, δηλαδή με τον πεθερό της!
Η σορός του παιδιού βρέθηκε σε μια πλαγιά στη Σικελία και παρά το ότι η μητέρα είχε δηλώσει την εξαφάνισή του, οι αστυνομικοί κατάλαβαν αμέσως ότι κάτι δεν πήγαινε καλά.

30 χρόνια φυλακή

Εκείνη υποστήριξε στο δικαστήριο ότι συνεργός στο φόνο είναι και ο εραστής πεθερός της, όμως εκείνος αρνείται τα πάντα.Ο ίδιος δεν είχε κάποια νομική συνέπεια, όμως η Veronica Panarello καταδικάστηκε σε 30 χρόνια φυλακή.
Σοκ σε ολόκληρη την Ιταλία έχει προκαλέσει το αποτρόπαιο έγκλημα με θύμα ένα 8χρονο παιδί και δράστη την ίδια του τη μητέρα! Η γυναίκα – τέρας στραγγάλισε με καλώδια το ίδιο της το παιδί όταν εκείνο αντιλήφθηκε ότι η μητέρα του είχε ερωτικό δεσμό με τον παππού του, δηλαδή με τον πεθερό της! Η σορός του παιδιού βρέθηκε σε μια πλαγιά στη Σικελία και παρά το ότι η μητέρα είχε δηλώσει την εξαφάνισή του, οι αστυνομικοί κατάλαβαν αμέσως ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. 30 χρόνια φυλακή Εκείνη υποστήριξε στο δικαστήριο ότι συνεργός στο φόνο είναι και ο εραστής πεθερός της, όμως εκείνος αρνείται τα πάντα.Ο ίδιος δεν είχε κάποια νομική συνέπεια, όμως η Veronica Panarello καταδικάστηκε σε 30 χρόνια φυλακή.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου