Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017

Τα ισοπέδωσε ΟΛΑ ο ΕΛΛΗΝΟΑυστραλός στο πανηγύρι!!! – Δείτε την μεγάλη ζημιά που έκανε στην ΦΙΡΜΑ ...… (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα ισοπέδωσε ΟΛΑ ο ΕΛΛΗΝΟΑυστραλός στο πανηγύρι!!! – Δείτε την μεγάλη ζημιά που έκανε στην ΦΙΡΜΑ ...… (ΒΙΝΤΕΟ)


Police-Voice blog ➤
Απίστευτο και όμως Ελληνικό Αυστραλός και συγκεκριμένα απο την Μελβούρνη βρέθηκε σε πρόσφατο πανηγύρι που έγινε στο ΤΡΙΚΟΡΦΟ , όπου εμφανιζόταν ο αγαπημένος φίλος του Γιώργος Βελισσάρης. Κανένας δεν περίμενε τέτοιο σκηνικό, όπως θα το δείτε παρακάτω στα βίντεο που ακολουθούν . 
Τι εννοούμε;
Ήταν λίγο πριν εμφανιστεί ο δημοφιλές τραγουδιστής πάνω στην πίστα . Ο Αυστραλός έκανε νόημα στον υπεύθυνο και του έδωσε παραγγελία . Οι σερβιτόροι έτρεχαν να πάρουν θέση και να προετοιμαστούν , ενώ ταυτόχρονα η ορχήστρα καθυστερούσε εσκεμμένα την εισαγωγή του Γιώργου . Όλα ετοιμάστηκαν σε χρόνο ρεκόρ και τότε ξεκίνησαν .
Ο Βελισσάρης άρπαξε το μικρόφωνο και οι σερβιτόροι έτρεξαν με κούτες απο σαμπάνιες , χτίζοντας 3 μετρα τοίχος μπροστά του , μέχρι που αναγκάστηκε ο τραγουδιστής να αφήσει την θέση του και να μεταβεί μπροστά απο αυτό .
Τα λουλούδια έπεφταν βροχή και οι λουλουδούδες δεν προλάβαιναν . Οι σερβιτόροι εξαφανίστηκαν κυριολεκτικά απο τα πόστα τους , αφού όλοι ήταν πάνω στην πίστα . Μόλις τελείωσε αυτό το μέρος και κατα τι μέση του προγράμματος μέχρι το τέλος του πανηγυριού άρχισαν τα καψίματα στα μπουκάλια με ταυτόχρονο άνοιγμα σαμπάνιας , ενώ σε κάποιο σημείο τα λουλούδια τελειώσαν και τότε ο Αυστραλός …. είπε ! – ΦΕΡΤΕ ΟΤΙ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΕΧΕΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑ ΣΑΣ .
Τελικά ξέμειναν για τα καλά …..
Ακολουθούν βίντεο που τα δείχνουν όλα!

Πηγή ➤

2 σχόλια: