Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Σάββατο 26 Αυγούστου 2017

ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ! Αυτός είναι ο 67Χρονος που βί.ζε 14χρονη στη Κάλυμνο Δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα, μετά από σχετική Διάταξη της Εισαγγελίας [ΦΩΤΟ]

ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ! Αυτός είναι ο 67Χρονος που βί.ζε 14χρονη στη Κάλυμνο  Δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα, μετά από σχετική Διάταξη της Εισαγγελίας [ΦΩΤΟ]


Police-Voice blog ➤
Δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα, μετά από σχετική Διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Κω, τα στοιχεία ταυτότητας, οι φωτογραφίες καθώς και η ασκηθείσα ποινική δίωξη σε βάρος δυο ανδρών οι οποίοι συνελήφθησαν την 16.08.2017 για τον κατ’ εξακολούθηση βιασμό 14χρονου κοριτσιού στην Κάλυμνο.

Συγκεκριμένα πρόκειται: Για τον Κουλιανό Ιωάννη του Πανορμίτη και της Βαρβάρας, γεννηθέντα την 18.09.1950 στην Κάλυμνο, σε βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα αδικήματα του βιασμού κατ’ εξακολούθηση, της αποπλάνησης παιδιού ηλικίας κάτω των 12, 14, και 15 ετών και της κατ’ εξακολούθησης και κατά συνήθεια ασέλγειας σε ανήλικο ηλικίας κάτω των 10 και 15 ετών έναντι αμοιβής.
EIK1
Και για τον Αγγελινάκη Ελευθέριο του Πανορμίτη και της Καλλιόπης, γεννηθέντα την 03.08.1976 στην Κάλυμνο, σε βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα αδικήματα της απλής συνέργειας κατ’ εξακολούθηση σε κατ’ εξακολούθηση και κατά συνήθεια ασέλγειας σε ανήλικο ηλικίας κάτω των 10 και 15 ετών έναντι αμοιβής και της σωματεμπορίας ανηλίκου από ανιόντα εξ αίματος συγγενή κατ’ εξακολούθηση.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου