Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ!!! Πρόδωσαν τη Χειμάρρα – Τα ονόματα των «Ελλήνων» που προσκύνησαν τους Αλβανούς – Οργή στη Βόρεια Ήπειρο βιντεο

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ!!! Πρόδωσαν τη Χειμάρρα – Τα ονόματα των «Ελλήνων» που προσκύνησαν τους Αλβανούς – Οργή στη Βόρεια Ήπειρο


Police-Voice blog ➤Οι εξωμότες, που πλέον βρίσκονται αντιμέτωποι με βαρύτατες συνέπειες, πέρα από την αφαίρεση της ελληνικής υπηκοότητας, είναι οι ακόλουθοι:

Μπλερίνα Αντώνη
Τιμολέον Γκερδούκης
Κυριάκος Μερκούρης
Αλέκος Τάτος
Μιμόζα Δράμη
Μενέλαος Γκιναράρης
Το Δημοτικό Συμβούλιο Χειμάρρας, στη Βόρεια Ήπειρο, ενέκρινε το σχέδιο του αλβανικού καθεστώτος για «ανάπλαση» της πόλης.
Πρόκειται για ένα σχέδιο που υφαρπάζει και καταπατά ελληνικές ιδιοκτησίες, για να οικοδομηθούν οικισμοί και να εγκατασταθούν σε αυτούς μουσουλμάνοι έποικοι, ώστε να αλλοιωθεί δημογραφικά το τελευταίο οχυρό του Ελληνισμού στη Βόρεια Ήπειρο, όπως καταγγέλλουν οι Χειμμαριώτες.
Η Χειμάρρα είναι μεγάλης σημασίας για τον Ελληνισμό, όχι μόνο για τη δοξασμένη ιστορία της, από τη Χειμάρρα βγήκαν οι μεγαλύτεροι Έλληνες Στρατιώτες (ελαφροί ιππότες) του Μεσαίωνα, αλλά και γιατί η περιοχή έχει τεράστια γεωπολιτική σημασία όπως και ανυπολόγιστη τουριστική αξία.
Το Δημοτικό Συμβούλιο Χειμάρρας δεν συνεδρίασε στην έδρα του, αλλά στο μουσουλμανικό χωριό Κούτσι, ιστορικών εχθρών των Χειμαρριωτών.
Περίπου 60 λεοντόκαρδοι Χειμμαριώτες πήγαν στο μουσουλμανικό χωριό Κούτσι, όπου ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις τους απαγόρευσαν την είσοδο στον χώρο που συνεδρίαζε το Δημοτικό Συμβούλιο.
Το Δημοτικό Συμβούλιο βάσει της αλβανικής νομοθεσίας είναι ανοιχτό προς το κοινό, παρόλα αυτά και τις δύο φορές οι κάτοικοι που διαφωνούν με την εφαρμογή του σχεδίου εποικισμού παρεμποδίστηκαν από τις αστυνομικές δυνάμεις.
Έλληνες εξωμότες
Έξι μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου της Χειμάρρας που ψήφισαν υπέρ της υφαρπαγής των ελληνικών περιουσιών και του εποικισμού έχουν την ελληνική υπηκοότητα.
Οι εξωμότες, που πλέον βρίσκονται αντιμέτωποι με βαρύτατες συνέπειες, πέρα από την αφαίρεση της ελληνικής υπηκοότητας, είναι οι ακόλουθοι:
Μπλερίνα Αντώνη
Τιμολέον Γκερδούκης
Κυριάκος Μερκούρης
Αλέκος Τάτος
Μιμόζα Δράμη
Μενέλαος Γκιναράρης
Όπως μεταδίδει το Himara.gr, οι βορειοηπειρωτικοί φορείς έχουν ήδη ξεκινήσει την διαδικασία συλλογής υπογραφών ώστε να αφαιρεθεί η ελληνική υπηκοότητα από τους παραπάνω, όπως ακριβώς συνέβη πρόσφατα και με τον εξωμότη και ατιμασμένο δήμαρχο της Χειμάρρας, Γιώργο Γκόρο.
Κάτι τέτοιο προβλέπει ξεκάθαρα άλλωστε και το Σύνταγμα της Ελλάδος, όπου σύμφωνα με τον ν. 3284/2004 «Περί κυρώσεως του Κώδικα Ελληνικής Ιθαγένειας», «Όποιος κατά τη διαμονή του στην αλλοδαπή ενήργησε προς όφελος αλλοδαπού κράτους πράξεις ασυμβίβαστες προς την ιδιότητα του Έλληνα πολίτη και αντίθετες προς τα συμφέροντα της Ελλάδος, μπορεί να κηρυχθεί έκπτωτος της ελληνικής ιθαγένειας».
Τέλος, το παράδοξο της ημέρας ήταν πως ο Φώτης Καραβέλας, μέλος του δημοτικού συμβουλίου με το Σοσιαλιστικό Κόμμα και καταγωγή από το χωριό Δρυμάδες, που είναι ο κύριος υπεύθυνος για την επιλογή τόπου και χρόνου όπου έγινε το δημοτικό συμβούλιο, θέλοντας ενδεχομένως να εξιλεωθεί δεν ψήφισε την έγκριση του σχεδίου και δήλωσε παρόν.
Οι ώρες είναι κρίσιμες στη Βόρεια Ήπειρο, ο Ελληνισμός είναι ανάστατος, οι εξωμότες θα βρεθούν αντιμέτωποι όχι μόνο με την ελληνική Πολιτεία αλλά με ολόκληρο το έθνος, αφού ήδη για τη στάση τους ενημερώνονται όλες οι ομογενειακές οργανώσεις σε Αμερική, Αυστραλία και Ευρώπη και τα ονόματά τους διακινούνται σε λίστες παγκοσμίως.
Στο βίντεο που ακολουθεί βλέπετε τους Χειμαρριώτες συγκεντρωμένους έξω από τον χώρο που συνεδρίαζε το Δημοτικό Συμβούλιο. Βλέπετε και τους αστυνομικούς που τους φύλαγαν:
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου