Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Δευτέρα 28 Αυγούστου 2017

ΚΑΘΡΕΠΤΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Η ΣΦΑΓΗ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΣΙΝΑ – Ο ΕΝΑΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΟΥΛΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ – ΔΗΜΑΡΧΕ, ΑΥΤΑ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΣΟΙ ΤΑΖΟΥΝ......

ΚΑΘΡΕΠΤΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Η ΣΦΑΓΗ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΣΙΝΑ – Ο ΕΝΑΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΟΥΛΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ – ΔΗΜΑΡΧΕ, ΑΥΤΑ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΣΟΙ ΤΑΖΟΥΝ


Police-Voice blog ➤
Μια θεσούλα στο δημόσιο. Αυτή είναι η πεμπτουσία για κάθε Έλληνα για ολόκληρες δεκαετίες. Ρουσφέτια, λαμογιές και διάφορα άλλα που τυρανούν τη δημόσια διοίκηση και έχουν και άσχημη κατάληξη όπως η σημερινή με την παρολίγο σφαγή του δημάρχου Ελευσίνας από πρώην συμβασιούχο.
Χωρίς να έχουν γίνει γνωστά τα κίνητρα, είναι σχεδόν βέβαιο ότι ρόλο έπαιξε και η λήξη της σύμβασης του 35χρονου πριν από λίγο καιρό.
Η απελπισία σπρώχνει σε ακραίες καταστάσεις χωρίς να επιδοκιμάζουμε αυτό που συνέβη σήμερα.
Όμως και οι τοπικοί άρχοντες δεν είναι άμοιροι ευθυνών. Όταν σε κάθε προεκλογική περίοδο τάζουν άφθονες θέσεις στους δήμους και υπόσχονται ρουσφέτια για να εξασφαλίσουν τη νίκη, σίγουρα θα υπάρχουν και αφελείς που τα πιστεύουν. Και μετά νιώθουν προδομένοι. Και κάποιοι αρπάζουν τα όπλα. Όπως έγινε σήμερα. Ειδικά όταν βλέπουν να βολεύονται κόρες, αδέλφια και λοιποί συγγενείς του κάθε αιρετού χωρίς αξιοκρατία.
Το ίδιο έκανε και ο τραυματισμένος δήμαρχος κ. Τσουκαλάς, ο οποίος σαν γνήσιος ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ και μιμητής του αρχηγού του, Α. Τσίπρα μοίραζε παντού υποσχέσεις στις δημοτικές εκλογές για να μπορέσει να εξασφαλίσει τη νίκη. Κάτι που κατάφερε με άνεση όπως μαρτυρά το 62% που έλαβε. Προφανώς, πειστικός ο λόγος του αλλά η πολιτική δεν είναι… ταβέρνα. Μετά την απομάκρυνση από το ταμείο, έχουν και παραέχουν ευθύνη για όσα υπόσχονται.
Ας επανέλθουμε στο ρεπορτάζ με την ελπίδα να μην ξανασυμβεί κάτι παρόμοιο παρά το γεγονός ότι η διαφθορά και η υποσχεσιολογία θα μείνουν αμετακίνητες. Παρά το γεγονός ότι η αντίληψη «να βάλω το παιδί μου στο Δημόσιο» που επικρατεί από την δεκαετία του ’70 παραμένει και θα παραμείνει.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης που κρατείται στο Τμήμα Ασφαλείας Ελευσίνας είναι 35 χρόνων και αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.
Μάλιστα, στο παρελθόν είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική δημόσιου νοσοκομείου των βορείων προαστίων.
Όσον αφορά τον δήμαρχο Ελευσίνας, διακομίστηκε αμέσως στο Θριάσιο νοσοκομείο όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και σύμφωνα με τους γιατρούς η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία.
Οι πρώτες εικόνες που δόθηκαν στη δημοσιότητα προκαλούν σοκ. Οι διάδρομοι του δημαρχείου είναι γεμάτοι με το αίμα του Συριζαίου δημάρχου που φαίνεται ότι σύρθηκε αιμόφυρτος για να ζητήσει βοήθεια και να μεταφερθεί άμεσα στο νοσοκομείο.
Δείτε τις φωτό του thriasio.gr:
aima3
aima2

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΝΑ ΣΦΑΞΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΣΑΠΟΜΑΧΑΙΡΟ ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ- ΤΟΝ ΚΆΡΦΩΣΕ ΤΕΛΙΚΆ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΣΤΗ ΓΑΜΠΑ!!!


Στο Θριάσιο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ο δήμαρχος Ελευσίνας Γιώργος Τσουκαλάς καθώς έπεσε θύμα επίθεσης μέσα στο δημαρχείο.
Οπως έγινε γνωστό, ένας άντρας, πρώην συμβασιούχος υπάλληλος του δήμου, εισέβαλε στο δημαρχείο στις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας και επιτέθηκε στον κ. Τσουκάλα.
Συγκεκριμένα, τον μαχαίρωσε δύο φορές στη γάμπα και στη συνέχεια εξαφανίστηκε. Η αστυνομία εντόπισε λίγο μετά τον 35χρονο άντρα και τον συνέλαβε.
Σύμφωνα με πληροφορίες από το νοσοκομείο, η κατάστασή του αιμοδυναμικά είναι σταθερή και δεν εμπνέει ανησυχία ωστόσο πρόκειται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.
maxairwsan-ton-dimarxo-tis-eleusinas-mesa-sto-grafeio-tou.w_l
Ποιος είναι ο Γιώργος Τσουκαλάς
Ο Γιώργος Τσουκαλάς γεννήθηκε στην Αθήνα το 1965.
Σπούδασε στην Παιδαγωγική Ακαδημία της Λαμίας, όπου και εξελέγη στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Φοιτητών.
Εξελέγη για πρώτη φορά δημοτικός σύμβουλος (στην αντιπολίτευση) το 1990, σε ηλικία μόλις 25 ετών.
Στις δημοτικές εκλογές του 1994 και του 1998 κατέρχεται ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό «Ανθρώπινη Ελευσίνα».
Το 2002 εκλέγεται με το συνδυασμό του Γιώργου Αμπατζόγλου και για την τετραετία 2003 – 2006 γίνεται Αντιδήμαρχος με καθήκοντα εποπτείας στα συνεργεία του Δήμου. Στις εκλογές του 2006 και του 2009 επανεκλέγεται (ορίζεται και πάλι Αντιδήμαρχος) και μάλιστα στις τελευταίες καταλαμβάνει την πρώτη θέση σε σταυρούς προτίμησης. Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014 επανεκλέχτηκε δήμαρχος
Είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά.


Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου