Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Σάββατο 5 Αυγούστου 2017

ΤΑ ΓΚΡΕΜΙΖΟΥΝ ΟΛΑ ! Το υπ. Παιδείας βάζει τέλος σε έπαρση σημαίας και εθνικό ύμνο στα σχολεία ! ! ΕΚΕΙΝΟΙ ΟΙ ΑΝΕΛ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ?? Α ! Α ! ........ ??

ΤΑ ΓΚΡΕΜΙΖΟΥΝ ΟΛΑ ! Το υπ. Παιδείας βάζει τέλος σε έπαρση σημαίας και εθνικό ύμνο στα σχολεία ! ! ΕΚΕΙΝΟΙ ΟΙ ΑΝΕΛ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ?? Α ! Α ! ........ ??


Police-Voice blog ➤
Μόνιμα αναρτημένη στον ιστό κάθε δημοτικού σχολείου της χώρας θα είναι εφεξής η ελληνική σημαία, κάτι που αυτομάτως σημαίνει ότι θα σταματήσει η έπαρσή της, όπως προβλέπεται στο Π.Δ. του υπουργείου Παιδείας.
Βάσει της απόφασης αυτής, στα σχολεία θα ισχύει ότι και στα δημόσια κτίρια, ήτοι η σημαία θα είναι μονίμως αναρτημένη και θα καταργηθεί η έπαρση, ενώ οι μαθητές δεν θα ψάλλουν πλέον τον Εθνικό Ύμνο, όπως έκαναν μέχρι και σήμερα.
Η σημαία θα κατεβαίνει μόνο με απόφαση των διδασκόντων, κοινώς σε περίπτωση που παρατηρηθεί φθορά.
Μέχρι τώρα, η σημαία ήταν μόνιμα αναρτημένη σε κάθε σχολείο, όπως συμβαίνει στις δημόσιες υπηρεσίες, ωστόσο γινόταν και επίσημη έπαρση της κάθε πρώτη Δευτέρα του μήνα, όπως επίσης στις εθνικές και τοπικές εορτές.
Το υπουργείο Παιδείας βάζει επίσης τέλος και στη διαγωγή των μαθητών, καθώς στο νομοσχέδιο που ψηφίστηκε την Πέμπτη, αναφέρεται ότι «κανένας χαρακτηρισμός που αφορά τη διαγωγή των µαθητών δεν αναγράφεται στους τίτλους σπουδών, ιδίως στα απολυτήρια, καθώς και τα αποδεικτικά απόλυσης, τα αποδεικτικά και πιστοποιητικά σπουδών».
Για μαθητές που φοίτησαν στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση πριν την έναρξη ισχύος του νόμου, τα πιστοποιητικά τους θα εκδίδονται χωρίς αναγραφή του χαρακτηρισμού της διαγωγής.
Η απόφαση αυτή αναμένεται να πυροδοτήσει νέα αντιπαράθεση μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης, μετά τη σφοδρή κόντρα που προηγήθηκε για την επιλογή των σημαιοφόρων στις σχολικές παρελάσεις.
Πηγή ➤thinknews.gr

1 σχόλιο:

  1. Ο παράγοντας τύχη λαμβάνετε υπ΄όψιν στα τυχερά παιχνίδια. Αλλά και εκεί ακόμα κοιτάζουν και άλλα πράγματα όπως την συχνότητα των αριθμών ή την καθυστέρηση που εμφανίζουν κλπ. Στο θέμα αυτό πρέπει αυτοί που προσπάθησαν περισσότερο ή που τα κατάφεραν να διακριθούν έναντι των υπολοίπων πρέπει και να τους αποδίδεται έμπρακτα κάτι το τιμητικό ώστε να αποτελούν παραδείγματα προς μίμηση για τους υπόλοιπους και τους επερχόμενους.Η κλήρωση αποτελεί ισοπέδωση των πάντων για λόγους όχι εντελώς κατανοητούς απο τους πολίτες.Οι άριστοι πρέπει να είναι μπροστά για να προσπαθούν όλοι να φτάσουν σε τέτοια επίπεδα.Δέν είναι φθόνος αυτό αλλά η ευγενής άμιλλα μεταξύ πολλών.Τα άλλα είναι εκ του πονηρού νομίζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή