Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Παρασκευή 18 Αυγούστου 2017

ΣΦΑΓΗ ΚΑΙ στην ΦΙΛΑΝΔΙΑ!- Επίθεση με μαχαίρι σε πλήθος στην πόλη Τουρκού!- Πολλοί τραυματίες, Πληροφορίες για έναν νεκρό! (UPD2)

 ΣΦΑΓΗ ΚΑΙ στην ΦΙΛΑΝΔΙΑ!- Επίθεση με μαχαίρι σε πλήθος στην πόλη Τουρκού!- Πολλοί τραυματίες, Πληροφορίες για έναν νεκρό! (UPD2)


Police-Voice blog ➤
Πολλοί άνθρωποι μαχαιρώθηκαν στην πόλη Τούρκου της Φινλανδίας, ανακοίνωσε μέσω του Twitter η φινλανδική αστυνομία προσθέτοντας πως ένα άτομο έχει συλληφθεί αφού πυροβολήθηκε από αστυνομικούς. Η αστυνομία κάλεσε τον κόσμο να μείνει μακριά από το κέντρο της πόλης. Σύμφωνα με την εφημερίδα Turun Sanomat, τουλάχιστον ένας άνθρωπος σκοτώθηκε κατά την επίθεση. Ενίσχυση μέτρων ασφαλείας – Σύλληψη υπόπτουΟι αστυνομικές αρχές της Φινλανδίας ανακοίνωσαν ότι ενισχύουν τα μέτρα ασφαλείας στο αεροδρόμιο του Ελσίνκι και σε σιδηροδρομικούς σταθμούς μετά την επίθεση με μαχαίρια που σημειώθηκε στην πόλη Τούρκου.

 Ένας ύποπτος πυροβολήθηκε στο πόδι από αστυνομικούς και έχει συλληφθεί. Η αστυνομία ωστόσο ανακοίνωσε ότι αναζητεί και άλλους πιθανούς υπόπτους. Η αστυνομία έχει αποκλείσει την περιοχή, στην Πλατεία Πουουτόρι-Μάρκετ και κάλεσε τον κόσμο να αποφεύγει το κέντρο της Τούρκου. Σε φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στον ιστότοπο της φινλανδικής εφημερίδας Turun Sanomat διακρίνεται ένας νεκρός, πεσμένος στο έδαφος, καλυμμένος με ένα λευκό σεντόνι. Ωστόσο η αστυνομία δεν έχει επιβεβαιώσει μέχρι στιγμής αν υπάρχουν νεκροί από την επίθεση αυτή.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 17:20
Ένας άνδρας έπεσε νεκρός από τα πυρά αστυνομικών στην πόλη Τούρκου της Φινλανδίας, μετά από επίθεση που πραγματοποίησε με μαχαίρι σε ικανό αριθμό ατόμων. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πολλοί άνθρωποι έχουν τραυματιστεί και έχουν μεταφερθεί στα νοσοκομεία της πόλης.

Πληροφορίες από την πόλη της Φινλανδίας, κάνουν λόγο για περισσότερες επιθέσεις με μαχαίρι, καθώς και πυροβολισμούς που ακούστηκαν σε διάφορα σημεία. Οι πρώτες αναφορές από τα τοπικά δίκτυα, κάνουν λόγο για έναν άνθρωπο που βρίσκεται πεσμένο στο έδαφος και ίσως να είναι νεκρό και για πολλούς τραυματίες. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, δύο τουλάχιστον άτομα μαχαιρώθηκαν και τους προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες στη Market Square. Άλλος αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε στα φινλανδικά Μέσα ότι μέτρησε τουλάχιστον πέντε άτομα μαχαιρωμένα, το ένα εκ των οποίων ήταν μία μητέρα που κρατούσε ένα μωρό στα χέρια της. Η επίθεση πραγματοποιήθηκε λίγο μετά τις 16:30 τοπική ώρα. Αυτόπτες μάρτυρες έκαναν λόγο για πάνω από έναν πυροβολισμό. Λίγο αργότερα, η αστυνομία ανακοίνωσε ότι ένας δράστης πυροβολήθηκε στο πόδι και συνελήφθη. Η αστυνομία ενημέρωσε τους πολίτες να απομακρυνθούν από το κέντρο της πόλης και να αποφύγουν τις μετακινήσεις τους στην ευρύτερη περιοχή. Η πόλη Τούρκου βρίσκεται περίπου 140 χιλιόμετρα δυτικά της πρωτεύουσας Ελσίνκι. 
 ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Επίθεση σε συγκεντρωμένο πλήθος από άνδρα που κρατούσε μαχαίρι στην πόλη Τουρκού της Φινλανδίας σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο δράστης συνελήφθη αφού πρώτα οι αστυνομικοί τον πυροβόλησαν στο πόδι
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου