Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017

ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ??ΕΙΧΑΝ ΣΤΟΧΟ ΤΟΝ ΠΡΟΚΟΠΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ; ??ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΘΗΚΕ ΕΚΡΗΚΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΣΤΟ 113ο ΧΛΜ ΑΘΗΝΩΝ-ΚΟΡΙΝΘΟΥ...

ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ??ΕΙΧΑΝ ΣΤΟΧΟ ΤΟΝ ΠΡΟΚΟΠΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ; ??ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΘΗΚΕ ΕΚΡΗΚΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΣΤΟ 113ο ΧΛΜ ΑΘΗΝΩΝ-ΚΟΡΙΝΘΟΥ...


Police-Voice blog ➤
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ: Εξουδετερώθηκε εκρηκτικός μηχανισμός στην Εθνική οδό Κορίνθου -Τριπόλεως
 29 Sep 2017  KorinthosTV  Κορινθιακά Νέα
 
Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ: Εξουδετερώθηκε εκρηκτικός μηχανισμός στην Εθνική οδό Κορίνθου -Τριπόλεως
βγαίνοντας από τον κόμβο της Νεμέας στο 113ο χλμ. Εθνικής Οδού στο ρεύμα προς Κόρινθο. Άμεσα στο σημείο έφτασαν άνδρες του τμήματος εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών και Πυροσβεστικά οχήματα.
Το δέμα,σύμφωνα με πληροφορίες, έγινε αντιληπτό από υπαλλήλους καθαριότητας του δρόμου,οι οποίοι και ενημέρωσαν αμέσως τις αρχές. Για λόγους ασφαλείας των οδηγών η τροχαία διέκοψε την κυκλοφορία.
Να σημειώσουμε πως όλα αυτά έγιναν πριν περάσει ο κ. Προκόπης Παυλόπουλος που πήγαινε προς την Καλαμάτα.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Σήμερα το μεσημέρι, εντοπίστηκε από ιδιώτη που εκτελούσε χορτοκοπτικές εργασίες στο 113ο χ.λ.μ. του Αυτοκινητοδρόμου Αθηνών – Τριπόλεως (ρεύμα προς Αθήνα – κόμβος Νεμέας Κορίνθου), παραπλεύρως και εκτός του οδοστρώματος, μικρού μεγέθους, αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός, αποτελούμενος μεταξύ άλλων, από συσκευή κινητού τηλεφώνου και κυλινδρικό αντικείμενο.
Σημειώνεται, ότι η ανωτέρω συσκευή τηλεφώνου ήταν απενεργοποιημένη και ως εκ τούτου, δεν ήταν δυνατή η ενεργοποίηση του μηχανισμού, ενώ εξουδετερώθηκε από  αστυνομικούς της Ομάδας Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου.  
Εκτιμάται, ότι ο μηχανισμός απορρίφθηκε στο συγκεκριμένο σημείο σε απροσδιόριστο παρελθόντα χρόνο, προς αποφυγή αστυνομικού ελέγχου.
Σε κάθε περίπτωση θα ελεγχθούν κάμερες κυκλοφορίας, θα αναμένουν οι Αρχές να λάβουν απαντήσεις από τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια για το εάν όντως υπήρχε εκρηκτική ύλη ή όχι και ανάλογα με τα δεδομένα που θα προκύψουν θα αναλάβει την έρευνα και η αρμόδια Υπηρεσία. Έως τότε την έρευνα έχει αναλάβει η Ασφάλεια Κορίνθου.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου