Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017

ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ & ΑΝΕΛ ??…!!! Έβαλαν χέρι στον ακατάσχετο λογαριασμό μάνας με οχτώ παιδιά και της παίρνουν το σπίτι…

ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΗΛΙΘΙΕ…!!! Έβαλαν χέρι στον ακατάσχετο λογαριασμό μάνας με οχτώ παιδιά και της παίρνουν το σπίτι…


Police-Voice blog ➤
Η Φωτεινή Περβολιανάκη, την περασμένη Τρίτη, πηγαίνοντας να κάνει ανάληψη του μισθού της από τον λογαριασμό μισθοδοσίας της στην τράπεζα, διαπίστωσε πώς… την είχε προλάβει η Εφορία.

Ο λογαριασμός -ακατάσχετος μέχρι το ποσό των 1.250 ευρώ- και είχε κατασχεθεί και είχε αδειάσει. Έκτοτε, όπως λέει η ίδια στο zarpanews, ξεκίνησε ένας «αγώνας δρόμου» μεταξύ τράπεζας και ΔΟΥ, οι οποίες, αφού για μέρες πετούσαν την ευθύνη η μία στην άλλη, εν τέλει παραδέχτηκαν ότι είχε γίνει λάθος. Την διαβεβαίωναν δε, ότι τα χρήματα θα είχαν επιστρέψει στον λογαριασμό της, σήμερα Παρασκευή.
Κάτι τέτοιο όμως δεν έγινε με αποτέλεσμα η γυναίκα να είναι χωρίς χρήματα στο πορτοφόλι της, να χάνει την ρύθμιση με την ΔΕΗ, να καθυστερεί την δόση του δανείου της και προσεχώς… να μην έχει ούτε για να γεμίσει το ψυγείο της.
Της παίρνουν και το σπίτι
Την ίδια ώρα, όπως λέει η ίδια, με τα πηγαινε – έλα στην εφορία, πληροφορήθηκε από υπάλληλο ότι έχει εκδοθεί εντολή κατάσχεσης και για το σπίτι της, δηλαδή την πρώτη και μοναδική κατοικία για την ίδια και τα οκτώ παιδιά της!
Στο παρελθόν, το πρόβλημα που αντιμετώπιζε η ίδια οικογένεια με την ΔΕΗ, είχε λυθεί μετά από παρέμβαση του υπουργού Γιώργου Σταθάκη.
Πηγή: zarpanews
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου