Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2017

Δεν ξέρει τί λέει;;;- Να ανακαλέσει τις μπ@ρουφες που είπε για τους ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ζητούν από τον ΤΟΣΚΑ όλα τα κόμματα!!!

Δεν ξέρει τί λέει;;;- Να ανακαλέσει τις μπ@ρουφες που είπε για τους ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ζητούν από τον ΤΟΣΚΑ όλα τα κόμματα!!!


Police-Voice blog ➤
«Το Πυροσβεστικό Σώμα ίσως αποτελεί τον πιο στρεβλό μηχανισμό του ελληνικού δημοσίου. Χρησιμοποιήθηκε για χρόνια περισσότερο σαν κομματικός μηχανισμός, παρά σαν κομμάτι του κρατικού μηχανισμού».
Αυτό δήλωσε την Πέμπτη στη Βουλή ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή του ΚΚΕ Χρήστου Κατσώτη.
Απόσπασμα από τα πρακτικά της Βουλής
Οι δηλώσεις αυτές του υπουργού προκάλεσαν πολιτική θύελλα με τα κόμματα της αντιπολίτευσης να τις χαρακτηρίζουν προσβλητικές για τους πυροσβέστες και να ζητούν από τον Νίκο Τόσκα να ανακαλέσει.
Σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος του κόμματος Βασίλης Κικίλιας σημειώνει πως «24 ώρες μετά τις προσβλητικές δηλώσεις του κ. Τόσκα κατά των στελεχών του Πυροσβεστικού Σώματος, η κυβέρνηση σιωπά», επισημαίνοντας πως «οι Έλληνες πυροσβέστες, σύγχρονοι ήρωες στα μάτια της ελληνικής κοινωνίας, χωρίς ατομικά μέσα προστασίας και με πεπαλαιωμένο εξοπλισμό, σώζουν ζωές, προστατεύουν περιουσίες και το φυσικό πλούτο της χώρας».
Αναφερόμενος στον κ. Τόσκα ο κ. Κικίλιας τονίζει πως κατηγορεί τους πυροσβέστες για ανεπάρκεια προσθέτοντας πως ο ίδιος ο υπουργός υπήρξε υψηλόβαθμος στρατιωτικός, αλλά όπως φαίνεται -τονίζει- δεν έμαθε ποτέ ότι την αποτυχία την αναλαμβάνει ο στρατηγός και δεν τη φορτώνει στους στρατιώτες του.
«Καλούμε τον κ. Τσίπρα να απαντήσει: Υιοθετεί ή καταδικάζει τις δηλώσεις Τόσκα;» καταλήγει στη δήλωσή του ο εκπρόσωπος της ΝΔ.
Στον κ. Κικίλια απάντησε με μια χλιαρή ανακοίνωση το γραφείο του υπουργού Προστασίας του Πολίτη καλώντας τον εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας «πριν μιλήσει θα πρέπει να γυρίσει πίσω και να αναλογιστεί γιατί δεν έκαναν ούτε ένα βήμα στη βελτίωση του Πυροσβεστικού Σώματος σε αντίθεση με τη σημερινή Κυβέρνηση, η οποία ίδρυσε Σχολές και έβαλε τις βάσεις του εκσυγχρονισμού, αλλά και της δικαιοσύνης, κάτι που όλα τα στελέχη αναγνωρίζουν».
«Ο κ. Κικίλιας σκοπίμως επιμένει να διαστρεβλώνει τις δηλώσεις του Αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα», αναφέρει.
Για προσβολή των πυροσβεστών, που με αυταπάρνηση έκαναν το καθήκον τους όλο το καλοκαίρι στη μάχη με τις φωτιές, έκανε λόγο ο αρμόδιος βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Θεόδωρος Παπαθεοδώρου.
«Για έναν υπουργό ο οποίος απέτυχε τόσο τραγικά στην Πολιτική Προστασία, είναι να μεταβιβάζει τις ευθύνες της δικής του αποτυχίας στο προσωπικό και στα στελέχη του υπουργείου, του οποίου προΐσταται. Είναι προσβλητικοί οι χαρακτηρισμοί του κ. Τόσκα για τις γυναίκες και τους άντρες του Πυροσβεστικού Σώματος, που με αυταπάρνηση έκαναν το καθήκον τους όλο το καλοκαίρι στη μάχη με τις φωτιές», ανέφερε ο κ. Παπαθεοδώρου.
Συμπλήρωσε δε «το ιταμό ύφος ενός υπουργού που κατόπιν εορτής λοιδορεί τα στελέχη του Πυροσβεστικού Σώματος και τα κατηγορεί ότι είναι ο πιο στρεβλός μηχανισμός του Δημοσίου και ότι έμπαιναν από το παράθυρο στο Σώμα».
Ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ζήτησε μάλιστα από τον Νίκο Τόσκα να ανακαλέσει δημοσίως τους προσβλητικούς χαρακτηρισμούς.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου