Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ στο Αγρίνιο: Έπιασαν τον διαρρήκτη αλλά … συνελήφθησαν και οι ίδιοι!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ στο Αγρίνιο: Έπιασαν τον διαρρήκτη αλλά … συνελήφθησαν και οι ίδιοι!


Police-Voice blog ➤
Το απίστευτο περιστατικό έγινε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου με πρωταγωνιστές και θύματα έναν 58χρονο και έναν 31χρονο!
Το φυσάνε και δεν κρυώνει για την απόφασή τους να επέμβουν, δυο κάτοικοι του Αγρινίου που είδαν δυο νεαρούς διαρρήκτες να βγαίνουν φορτωμένοι με κλοπιμαία από την κατοικία ενός 65χρονου. Παρ’ όλο που έπιασαν τον έναν από αυτούς, βρέθηκαν και οι ίδιοι με… χειροπέδες!
Το απίστευτο περιστατικό έγινε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου με πρωταγωνιστές και θύματα έναν 58χρονο και έναν 31χρονο, οι οποίοι αντιλήφθηκαν ότι γινόταν διάρρηξη και κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τον έναν από τους δύο νεαρούς δράστες που είχαν αρπάξει δυο τηλεοράσεις, έναν αποκωδικοποιητή, ένα tablet και 200 ευρώ για να τον παραδώσουν στους αστυνομικούς που ειδοποίησαν οι ίδιοι.
Όταν, όμως, έφτασαν οι άνδρες της Ασφάλειας, ο διαρρήκτης κατήγγειλε ότι οι δύο πολίτες τον χτύπησαν και είπε ότι θέλει να υποβάλλει μήνυση σε βάρος τους!
Μην μπορώντας να κάνουν διαφορετικά, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους έκπληκτους άνδρες και τους προσήγαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου, ο οποίος τους άφησε ελεύθερους με προφορική εντολή.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου