Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2017

ΕΓΙΝΕ ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ ! ! ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ από τα LIDL – ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ τους σταυρούς από τις εκκλησίες της Σαντορίνης!

ΕΓΙΝΕ ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ ! ! ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ από τα LIDL – ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ τους σταυρούς από τις εκκλησίες της Σαντορίνης!


Police-Voice blog ➤
Μέχρι το Βέλγιο έφτασαν οι αντιδράσεις για την ενέργεια της εταιρείας LIDL και της εταιρείας μάρκετινγκ να αφαιρέσουν από διαφημιστικά έντυπα τους σταυρούς από εκκλησίες της Σαντορίνης.
Το τηλεοπρικό δίκτυο του Bελγίου RTL ανέδειξε το συγκεκριμένο θέμα και ζήτησε από τους υπευθύνους της LIDL το λόγο για τον οποίο αφαιρέθηκε ο σταυρός. Σύμφωνα με το RTL, η απάντηση που έδωσαν οι υπευθυνοι της εταιρείας ήταν ότι αποφευγουν να χρησιμοποιούν θρησκευτικά σύμβολα για να μην αποκλειστεί καμία θρησκευτική πεποίθηση!
Η απάντηση αυτή φυσικά δεν κρίθηκε ικανοποιητική με αποτέλεσμα λίγη ώρα αργότερα η εταιρεία να εκδώσει νέα ανακοίνωση στην οποία με την οποία ουσιαστικά ζητούσε συγνώμη. «Η πρόθεσή μας δεν ήταν να σοκάρουμε, αποφεύγουμε τη χρήση θρησκευτικών συμβόλων στις συσκευασίες μας για να διατηρούμε ουδέτερη στάση απέναντι σε όλες τις θρησκείες και αν αυτό έγινε αντιληπτό διαφορετικά, τότε ζητάμε συγγνώμη σε όσους σοκαρίστηκαν» επεσήμανε σχετικά η εταιρεία.
Πηγή ➤

1 σχόλιο:

  1. Η φιλη μου εστειλε αυτο το mail στην σελιδα του LIDL: ''Γεια σας. Είδα πρόσφατα ότι στις ταμπέλες των προιόντων σας που απεικονίζετε τα Ελληνικά νησιά, έχετε βγάλει τον Σταυρό από τις Εκκλησίες με την δήθεν δικιολογία ότι πρόκειται περί 'πολυπολιτισμικότητας'. Δεν έχει σημασία τι πιστεύετε ή όχι, από την στιγμή που έχετε καταστήματα σε μια χώρα, οφείλετε να την σέβεστε αυτή τη χώρα όπως και τον πολιτισμό της. Ο πολιτισμός της Ελλάδας είναι ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΣ, είτε σας αρέσει αυτό, είτε όχι. Το να βγάζετε το σύμβολο του Σταυρού από τις εικόνες των εκκλησιών αποτελεί ρατσισμό και προσβολή απέναντι στην Ελλάδα και τους Έλληνες. Αν δεν σας αρέσει η Πίστη μας, μπορείτε να πάρετε τα καταστήματα σας και να γυρίσετε στην Γερμανία.

    Όσο είστε στην Ελλάδα, θα σέβεστε την Ελλάδα. Ως Ελληνίδα θεωρώ αυτό που κάνετε υποκριτικό, δήθεν 'ανθρωπιστικό' και πέρα για πέρα προσβλητικό για την χώρα μου και μιας και δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνετε αυτό (παρόμοιο έχετε κάνει και με την σημαία μας), σας ανακοινώνω ότι ως μέχρι τώρα συχνή πελάτισσα της αλυσίδας, από εδώ και πέρα δεν πρόκειται να ψωνίσω τίποτα από εσάς και θα επιχειρήσω να πείσω και τους γνωστούς και φίλους μου να κάνουν το ίδιο αλλά και όσα άτομα συνομιλούν μαζί μου στο διαδίκτυο. Είστε απαράδεκτοι και προσβλητικοί. ''

    Μακαρι να σταματουσαν ολοι οι Ελληνες να ψωνιζουν απο την εταιρεια γτ δεν ειναι η πρωτη φορα που προσβαλλει την Ελλαδα..μη ξεχναμε οτι ειχαν αφαιρεσει και τον Σταυρο απο την Ελληνικη σημαια σε προιοντα τους πριν ενα διαστημα. Μακαρι να υπηρχαν καταστηματα οπως ο Σκλαβενιτης παντου για να εξαφανιστει και το Lidl και ολες οι ξενες εταιρειες που με τοσο θρασσος προσβαλλουν την Ελλαδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή