Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017

ΣΟΚ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ: Άστεγος ΈΛΛΗΝΑΣ κοιμάται σε νεκροταφείο! ΑΝ ήταν λαθρο ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ μετανάστης θα είχε το ΔΙΚΟ του ΔΩΡΕΑΝ Σπίτι. (Βίντεο)

ΣΟΚ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ: Άστεγος ΈΛΛΗΝΑΣ κοιμάται σε νεκροταφείο! ΑΝ ήταν λαθρο ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ μετανάστης θα είχε το ΔΙΚΟ του ΔΩΡΕΑΝ Σπίτι. (Βίντεο)


Police-Voice blog ➤
Εικόνες που σοκάρουν από τη ζωή ενός αστέγου, ο οποίος ζει και κοιμάται στο νεκροταφείο της κωμόπολης Βέλο της Κορίνθου. Ο άστεγος άντρας Γ. Μπ., στα 56 του χρόνια, αναγκάζεται να κοιμάται σε κενοτάφιο του νεκροταφείου του χωριού.
Τι θα γινόταν αν ήταν λαθρομετανάστης;  Ο ίδιος, με ιδιαίτερα παραστατικό τρόπο δείχνει στον δημοσιογράφο πώς κοιμάται στο κενοτάφιο…
σύμφωνα με το korinthostv.gr.
Παράλληλα, εξηγεί τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει, ενώ τονίζει ότι θέλει να επιστρέψει στην Κύπρο να εργαστεί, αλλά δεν έχει τα χρήματα για το ταξίδι. Ο 56χρονος υπολογίζεται ότι ζει στο νεκροταφείο εδώ περίπου και ένα μήνα.
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2017/05/blog-post_79.html
ΣΧΟΛΙΟ POLICE VOICE GR ..Το θέμα το επαναφέρουμε στην επικαιρότητα για δυο λόγους πρώτον γιατί πολλά σάιντ το έχουν για σημερινό ..το θέμα είναι παλαιότερο έγινε πριν τρεις μήνες ! και δευτέρων για να δούμε τι έγινε με αυτόν τον συνάνθρωπο μας !ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΗ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΜΕ ΣΧΟΛΙΟ Η ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ Η ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ


Πηγή ➤ http://www.makeleio.gr/   korinthostv.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου