Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017

Η ΕΙΔΗΣΗ που τα κανάλια της διαπλοκής απέκρυψαν ! ΓΙΑΤΙ ?? Γεροντάκι τίναξε τα...τα τσοντοκαναλα κιχ ...

Η ΕΙΔΗΣΗ που τα κανάλια της διαπλοκής απέκρυψαν ! ΓΙΑΤΙ ??   Γεροντάκι τίναξε τα...τα τσοντοκαναλα  κιχ ...


Police-Voice blog ➤
Η ανάπτυξη έρχεται λέει ο αγαπητός Τσίπρας συνεχίζοντας να δουλεύει ψιλό γαζί τον δοκιμαζόμενο ελληνικό λαό με την βοήθεια των καναλιών της διαπλοκής που χειραγωγούν την κοινή γνώμη. 

Η πραγματικότητα όμως παραμένει ίδια εδώ και 7 χρόνια που η χώρα έχει μπει στη μέγγενη των Μνημονίων.
Με το ΜΑΚΕΛΕΙΟ επικοινώνησε αναγνώστης που μας γνωστοποίησε για μία ακόμα αυτοκτονία ενός ηλικιωμένου που δεν άντεξε λόγω των χρεών που είχε. Μια αυτοκτονία που επιμελώς μας απέκρυψαν τα κανάλια. Εδώ όμως διαβάζετε πραγματικό ρεπορτάζ χωρίς κρυφές λέξεις και συμφέροντα.
Διαβάστε λοιπόν τι μας έστειλε ο αναγνώστης για να μάθετε τι πραγματικά συμβαίνει γύρω μας:
Κύριε Στέφανε καλησπέρα σε παρακολουθώ όσο μπορώ και εύγε για τον πατριωτικό σου λόγο και στάση προχθές 3/10/2017 ένας συμπολίτης μας 71 ετών βιοτέχνης κάτοικος κάτω Πατησίων δεν είχε πάρει σύνταξη λόγω
χρεών στον ΟΑΕΕ [ΤΕΒΕ] τίναξε τα μυαλά του στον αέρα με καραμπίνα του θέματος επελήφθη το αστυνομικά τμήμα Μάντρας Αττικής το όνομα του Α.Π. αυτοχειριαστεί στην παλαιά εθνική οδό Αθηνών Θήβας στην περιοχή ΚΑΡΑΟΥΛΙ για οικονομικούς λόγους τα τσοντοκαναλα και τα φασιστικά μέσα αποβλάκωσης δεν ανέφεραν το περιστατικό για να μην ξέρουμε πόσοι αυτοκτονούν για οικονομικούς λόγους ευχαριστώ συνέχισε μαχητικά και Ελληνικά…………….
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου