Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2017

Αγρίνιο: Πέντε τραυματίες σε άγρια συμπλοκή μεταξύ τσιγγάνων

Αγρίνιο: Πέντε τραυματίες σε άγρια συμπλοκή μεταξύ τσιγγάνων


Police-Voice blog ➤

Στον τόπο του περιστατικού συνεπλάκησαν τέσσερις άνδρες ηλικίας 21, 25, 42 και 52 χρόνων και μια 38χρονη γυναίκα, που όλοι φέρουν τραύματα στα χέρια και τα πόδια από τα χτυπήματα

Αιματηρή συμπλοκή ξέσπασε αργά τη νύχτα της Παρασκευής στην περιοχή Μεγάλη Χώρα του Αγρινίου, μεταξύ τσιγγάνων που αποφάσισαν να λύσουν τις προσωπικές διαφορές τους με… σιδερολοστούς ενώ ένας πυροβόλησε με καραμπίνα!


Στον τόπο του περιστατικού συνεπλάκησαν τέσσερις άνδρες ηλικίας 21, 25, 42 και 52 χρόνων και μια 38χρονη γυναίκα, που όλοι φέρουν τραύματα στα χέρια και τα πόδια από τα χτυπήματα! Μάλιστα, δύο από αυτούς χρειάστηκε  να μεταφερθούν στο νοσοκομείο Αγρινίου, όταν ο άγριος καυγάς πήρε τέλος με επέμβαση ανδρών της Ο.Π.Κ.Ε.. 

Οι πέντε εμπλεκόμενοι αλληλομηνύθηκαν κι έτσι οι αστυνομικοί τους συνέλαβαν όλους με την κατηγορία της πρόκλησης επικίνδυνης σωματικής βλάβης. Όπως διαπιστώθηκε, αυτός που πυροβόλησε μία φορά στον αέρα με κυνηγετικό όπλο ήταν ο 25χρονος και γι’ αυτό κατηγορείται και για παράβαση του νόμου περί όπλων.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου