Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2017

Αίγιο: Αλβανός «κυνηγός» θησαυρών συνελήφθη με ένα μικρό οπλοστάσιο πάνω του

Αίγιο: Αλβανός «κυνηγός» θησαυρών συνελήφθη με ένα μικρό οπλοστάσιο πάνω του


Police-Voice blog ➤
Στο μικροσκόπιο των ανδρών της Ασφάλειας έχουν μπει οι παράνομες δραστηριότητες ενός 33χρονου Αλβανού που συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. μετά από έναν τυχαίο έλεγχο στο όχημα που οδηγούσε στον Ελαιώνα Αιγίου.
Στο εσωτερικό του, οι αστυνομικοί βρήκαν ένα μικρό οπλοστάσιο που αποτελούνταν από μια σιδερογροθιά, ένα αεροβόλο τυφέκιο και ένα μαχαίρι, αλλά και δυο ηλεκτρονικούς ανιχνευτές μετάλλων με τέσσερις επιχρυσωμένες ράβδους! Ο 33χρονος δεν αποκάλυψε σε τι τους χρησιμοποιούσε, θεωρείται βέβαιο όμως ότι έκανε λαθρανασκαφές αναζητώντας κρυμμένους θησαυρούς και οι αστυνομικοί προσπαθούν να εντοπίσουν τα σημεία όπου έψαχνε.
Σε βάρος του αλλοδαπού σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη οπλοκατοχή και παράβαση του νόμου περί προστασίας αρχαιοτήτων, με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιγίου.
*** Για παράνομη οπλοκατοχή παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών και ένας 35χρονος Έλληνας, ο οποίος συνελήφθη μετά από έλεγχο που του έγινε στην Πάτρα από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.. Όπως διαπιστώθηκε, είχε μαζί του ένα κίτρινό κλομπ μήκους 0,35 εκατοστών από καουτσούκ, το οποίο κατασχέθηκε.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου