Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017

Τρελό συμβάν στα Ψαχνά Ευβοίας – Πυρομανής κατέστρεψε τρία μαγαζιά, έβαλε φωτιά και πλάκωσε στο ξύλο δυο άτομα

Τρελό συμβάν στα Ψαχνά Ευβοίας – Πυρομανής κατέστρεψε τρία μαγαζιά, έβαλε φωτιά και πλάκωσε στο ξύλο δυο άτομα


Police-Voice blog ➤
Ένας πυροσβέστης εκτός υπηρεσίας έσωσε ένα κατάστημα στα Ψαχνά Ευβοίας, το οποίο κινδύνευσε να γίνει παρανάλωμα του πυρός όταν ένας γνωστός ταραξίας της περιοχής έριξε στο εσωτερικό του βενζίνη και έβαλε φωτιά χωρίς λόγο, αναγκάζοντας υπαλλήλους και πελάτες να ποδοπατηθούν τρέχοντας για να βγουν έξω!
Ευτυχώς, ο έμπειρος πυροσβέστης άρπαξε όσους πυροσβεστήρες βρήκε και άρχισε να σβήνει τη φωτιά πριν επεκταθεί, ενώ οι συνάδελφοί του που έφτασαν αμέσως ολοκλήρωσαν την κατάσβεση.
Στο μεταξύ, ο δράστης είχε προλάβει να εξαφανιστεί και αναζητείται από την Αστυνομία, καθώς λίγο νωρίτερα είχε προκαλέσει και άλλα επεισόδια. Συγκεκριμένα, πριν από τον εμπρησμό τα έκανε γυαλιά- καρφιά σε δυο μεζεδοπωλεία της περιοχής και αποπειράθηκε να χτυπήσει τον ιδιοκτήτη του ενός.
Φεύγοντας, είχε χτυπήσει στα καλά καθούμενα έναν Ινδό που βρέθηκε μπροστά του προκαλώντας του ελαφρά τραύματα, ενώ στη συνέχεια επιτέθηκε και σε έναν άνδρα που έβγαζε χρήματα από το ΑΤΜ τράπεζας πετώντας τον στο έδαφος! Ο συγκεκριμένος άνθρωπος, που χαρακτηρίζεται ως προβληματικός, είχε προκαλέσει παρόμοια βίαια επεισόδια και τον Δεκέμβριο του 2015 προκαλώντας και τότε υλικές ζημιές σε καταστήματα των Ψαχνών.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου