Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2017

«ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ»! ΛΕΝΕ ΤΩΡΑ «Μea Culpa» από την ΜINOAN LINES ..Δείτε γιατί έσβησαν από τους τρούλους των εκκλησιών τον Σταυρό της Ορθοδοξίας!

«ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ»! ΛΕΝΕ ΤΩΡΑ «Μea Culpa» από την ΜINOAN LINES ..Δείτε γιατί έσβησαν από τους τρούλους των εκκλησιών τον Σταυρό της Ορθοδοξίας!


Police-Voice blog ➤
Ήταν το ρεπορτάζ φίλου αναγνώστη ...Οι αντιδράσεις των αναγνωστών  έκαναν τους υπευθύνους της ΜΙΝΟΑΝ LINES να αντιδράσουν άμεσα!

 Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει συντάκτης μας, δόθηκε εντολή από την πλοιοκτήτρια εταιρεία στους καπετάνιους να επιθεωρήσουν όλες τις καμπίνες!


Το ρεπορτάζ το ομολογεί πλέον και η ιδιά η MINOAN επιβεβαιώθηκε!

Σε επιστολή της προς ΜΜΕ  εταιρεία αναφέρει: «Οι Μινωικές Γραμμές επιθυμούν να ζητήσουν συγγνώμη από όλους όσους επιβάτες αισθάνθηκαν θιγμένοι». Έριξαν μάλιστα τις ευθύνες στους: «Η εταιρεία κατά τη διαδικασία κατασκευής των πλοίων αυτών είχε αναθέσει σε εξωτερικούς συνεργάτες την επιμέλεια της αισθητικής διακόσμησης»
Ευχαριστούμε του αναγνώστες μας για την δύναμη τους! 
μινοαν
Αναλυτικά η Επιστολή:
Κύριοι,
Σε απάντηση πρόσφατου δημοσιεύματός σας, αναφορικά με ζωγραφικούς πίνακες (εκτυπώσεις) που διακοσμούν τις καμπίνες των πλοίων Cruise Europa & Cruise Olympia των Μινωικών Γραμμών με κύριο θέμα εκκλησίες της Σαντορίνης, από τις οποίες όπως φαίνεται έχουν αφαιρεθεί οι σταυροί από τους τρούλους, και για την έγκαιρη ενημέρωση του αναγνωστικού σας κοινού, σας ενημερώνουμε τα εξής:
Οι Μινωικές Γραμμές επιθυμούν να ζητήσουν συγγνώμη από όλους όσους επιβάτες αισθάνθηκαν θιγμένοι. Η εταιρεία κατά τη διαδικασία κατασκευής των πλοίων αυτών είχε αναθέσει σε εξωτερικούς συνεργάτες την επιμέλεια της αισθητικής διακόσμησης και είχε επιλέξει συγκεκριμένες απεικονίσεις από την ελληνική νησιωτική θεματολογία.
Η απομάκρυνση των σταυρών από τις εκκλησίες δεν αποτελούσε επιλογή της εταιρείας ή του Ομίλου Grimaldi αλλά αυθαίρετη παρέμβαση του καλλιτέχνη στην προσπάθειά του προφανώς να καταγράψει τις φόρμες που κυριαρχούν στο κυκλαδίτικο τοπίο. Αυτό αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι στα ίδια πλοία και σε άλλες καμπίνες υπάρχουν καλλιτεχνικές απεικονίσεις του ιδίου θέματος με σταυρούς.
Για την επανόρθωση της κακοτεχνίας, η διοίκηση των Μινωικών Γραμμών και του Ομίλου Grimaldi σεβόμενοι τις θρησκευτικές πεποιθήσεις και το χριστιανικό συναίσθημα πολλών επιβατών που ταξιδεύουν με τα πλοία της εταιρείας, αποφάσισαν να αποσύρουν άμεσα όλους τους πίνακες με το συγκεκριμένο θέμα.
Σας ευχαριστούμε για την ευγενική φιλοξενία.
Με εκτίμηση,
Από το Γραφείο Τύπου
των ΜΙΝΩΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟ 
MINOAN LINES ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΛΟΙΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ 1 MINOAN LINES ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΛΟΙΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ 2 MINOAN LINES ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΛΟΙΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ 3 MINOAN LINES ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΛΟΙΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ 4 
Πηγή ➤http://www.makeleio.gr

1 σχόλιο:

  1. Εύγε στις Μινωϊκές γραμμές. Αναγνώρισαν το λάθος, έδωσαν εξηγήσεις, ζήτησαν συγγνώμη, επανόρθωσαν. Κανένας από τους υπόλοιπους (Lidl κλπ) καθώς και ο άλλος ο ανεκδιήγητος του Jambo (με την άλλη απαράδεκτη εκτροπή στη διαφήμηση) δεν ευαισθητοποιήθηκαν.. αλλά απλώς περιφρόνησαν τον ελληνικό λαό και τα θέσμιά του..

    ΑπάντησηΔιαγραφή