Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017

ΦΡΙΚΑΛΕΟΤΗΤΑ:Το ΙSIS Μου έκοψαν χέρι και πόδι γιατί πήρα παραπάνω αλεύρι επειδή πεινούσαν τα παιδιά μου

ΦΡΙΚΑΛΕΟΤΗΤΑ:Το ΙSIS  Μου έκοψαν χέρι και πόδι γιατί πήρα παραπάνω αλεύρι επειδή πεινούσαν τα παιδιά μου


Police-Voice blog ➤
ΦΡΙΚΑΛΕΟΤΗΤΑ: «Το ΙSIS μου έκοψε το χέρι και το πόδι γιατί πήρα παραπάνω αλεύρι επειδή πεινούσαν τα παιδιά μου».
Ο Abou Mohammed ένας από τους επιζώντες από την αγριότητα της ISIS διηγείται στο κανάλι Shamna της Deir al-Zour την προσωπική του ιστορία και της οικογένειάς του υπό το καθεστώς της τρομοκρατικής αυτής οργάνωσης.
Ο Abu Mohammed, ένας από τους εκκενωθέντες της πόλης Mayadin μετά την άφιξη του συριακού στρατού και τη διάνοιξη των ανθρωπιστικών διαδρόμων για ασφαλή έξοδο μίλησε για το πως η DAESH τον τιμώρησε ακρωτηριάζοντας το χέρι και το πόδι επειδή πήρε ποσότητα σιταριού περισσότερη από ατ επιτρεπόμενα 20 κιλά για να θρεψει τα παιδιά του που πεινούσαν.
« Είμαι πατέρας 2 παιδιών και έχασα τον 7χρονο γιο μου καθώς τον παρέσυρε όχημα της τρομοκρατικής οργάνωσης Daesh κι έμεινα με ένα μόνο παιδί ».
« Οι όροι διαβίωσης επί της τρομοκρατικής οργάνωσης ήταν πάραπολύ άσχημοι « , είπε. « Δεν μας έδιναν τίποτα από το zakat ( ελεημοσύνη) που συγκέντρωναν από τους πολίτες συγκεντρώνοντάς το ».
«Εκτός από αυτό η οργάνωση μάζευε σιτάρι στις αποθήκες κι απαγόρευε σε οποιονδήποτε να πάρει με εξαίρεση αυτούς που έδινα πληροφορίες.
« Βλέπαμε τα φορτηγά γεμάτα με σιτάρι να βγαίνουν έξω από την πόλη Mayadin χωρίς να γνωρίζουμε τον προορισμό τους ».
«Όταν δεν άντεχα άλλο πήγαινα στις αποθήκες τη νύχτα κι έπαιρνα λιγάκι σιτάρι », δήλωσε.
«Μεά από κα΄ποιες μέρες με συνέλαβαν στο σπίτι μου μέλη της οργάνωσης και με φυλάκισαν για 7 μήνες και με βασάνιζαν και με είχαν δέσει σε στύλο στην πόλη και με τραυμάτιζαν.
Επίσης με υποχρέωναν να πίνω νερό με αλάτι δένοντας νάιλον σακούλες γύρω από το λαιμό μου κι ας ήταν και ραμαζάνι », είπε.
« Μετά τους 7 μήνες ο δικαστής Abu Musallam al-Jazrawi, με καταδίκασε σε ακτρωτηριασμό του δεξιού μου χεριού κι αριστερού μου ποδιού με την κατηγορία της κλοπής ».
« Με πήγαν με δεμένα τα μάτια στην κατοικία μου και στη διαδρομή μου έκαναν αναισθησία μέλη της οργάνωσης και θυμάμαι ήταν Παρασκευή μετά την προσευχή », είπε.
Ο Abou Mohammed διηγείται ότι μόλις τον πήγαν στο μέρος εκτέλεσης της ποινής αυτό που θυμάται είναι ένας κομμένος κορμός δένδρου, ένα μαχαίρι και τη συμμορία των μελών της οργάνωσης.
«Μου έβαλαν το χέρι πάνω στον κομμένο κορμό του δένδρου και το χτύπησαν με μια ματσέτα αλλά δενένιωθα τίποτα λόγω της αναισθησίας ,μετά μου τράβηξαν το πόδι και μου το χτύπησαν πολλε΄ς φορές για να μου το κόψουν. »
« Μετά με πήγαν στην αίθουσα των εγχειρήσεων κι εκεί παρέμεινα από τις 1 ώρα ως τις 7 », δήλωσε ο Abu Mohammed.
« Ναι ο Θεός μου με σκότωσε και ο τρομοκράτης σκότωσε το γιο μου κι έγινα χώμα Θεέ μου και δεν ξέρω πως να κοιτάξω τώρα την οικογένεια μου », δήλωσε.
« Αλλά ας είναι δοξασμένο τ΄όνομα του Θεού που μπόρεσε ο συριακός στρατός να φτάσει σε εμάς και να μας ελευθερώσει από τα τέρατα που δεν ανήκουν στην ανθρωπότητα ».
dimpenews
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου