Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017

ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΕΙΝΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ! ! 11 φορές ισόβια και 25 χρόνια κάθειρξη για συμμετοχή σε 11 δολοφονίες, εκρήξεις, ληστείες και συμμετοχή στη 17Ν..Συμβούλιο Φυλακών: Εγκρίθηκε το αίτημα του Δ. Κουφοντίνα .Όταν λέμε 11 φορές ισόβια, ΔΕΝ εννοούμε ισόβια.

ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΕΙΝΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ! ! 11 φορές ισόβια και 25 χρόνια κάθειρξη για συμμετοχή σε 11 δολοφονίες, εκρήξεις, ληστείες και συμμετοχή στη 17Ν..Συμβούλιο Φυλακών: Εγκρίθηκε το αίτημα του Δ. Κουφοντίνα  .Όταν λέμε 11 φορές ισόβια, ΔΕΝ εννοούμε ισόβια.


Police-Voice blog ➤
11 φορές ισόβια και 25 χρόνια κάθειρξη για συμμετοχή σε 11 δολοφονίες, εκρήξεις, ληστείες και συμμετοχή στη 17Ν.
Αίτημα για να του χορηγηθεί διήμερη άδεια υπέβαλε, ο Δημήτρης Κουφοντίνας, ηγετικό στέλεχος της πάλαι ποτέ «17Ν», πρώτη φορά στα 15 χρόνια μετά τη σύλληψη των μελών της οργάνωσης. Ο Δημήτρης Κουφοντίνας ζήτησε να παραμείνει ελεύθερος για 48 ώρες κάνοντας χρήση του δικαιώματος αδείας, όπως άλλωστε προβλέπεται εκ του σχετικού νόμου.
Η απόφαση του Συμβουλίου των Φυλακών είναι θετική στο αίτημα αποφυλάκισης του Δ. Κουφοντίνα και πιθανότατα ακόμα και σημερα – να βγει εκτός σωφρονιστικού καταστήματος.
Στο υφιστάμενο νομικό πλαίσιο, προβλέπεται χορήγηση αδειών σε κρατούμενους με απόφαση του αρμόδιου συμβούλιου, των φυλακών, στο οποίο μετέχει και εισαγγελικός λειτουργός, αφού βεβαίως εξεταστεί ο φάκελος ενός εκάστου κρατούμενου.
Κ. Μητσοτάκης: Οποιαδήποτε άδεια στον Κουφοντίνα είναι αδιανόητη
Σε tweet του ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρει μεταξύ άλλων ότι «οποιαδήποτε άδεια στον Κουφοντίνα είναι αδιανόητη»

ΣΧΟΛΙΟ POLICE-VOICE ! ΕΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΛ ΕΧΕΤΕ ΓΙΝΕΙ Ρ..... ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ! ΤΖΑΜΠΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΕ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 17 ΝΟΕΜΒΡΗ ! ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ  ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΟΙ ΑΝΕΛ ??


Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου