Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017

Αντί της ΣΥΓΓΝΩΜΗΣ από το Γενικό Επιτελείο Στρατού και τη Διοίκηση του 401 Στρατιωτικού Νοσοκομείου ..ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α. ΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑΧΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ

Αντί της ΣΥΓΓΝΩΜΗΣ από το Γενικό Επιτελείο Στρατού και τη Διοίκηση του 401 Στρατιωτικού Νοσοκομείου ..ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α.


Police-Voice blog ➤

Πρωτόγνωρο: Δεν δέχτηκαν τραυματίες αστυνομικούς στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο κατόπιν εντολής

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α.
ΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑΧΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ
Αντί της ΣΥΓΓΝΩΜΗΣ από το Γενικό Επιτελείο Στρατού και τη Διοίκηση του 401 Στρατιωτικού Νοσοκομείου Αθηνών, στους Αστυνομικούς που τους αρνήθηκαν την εκεί διακομιδή τους, εισπράξαμε μια ανακοίνωση αποπροσανατολισμού και χάλκευσης των πραγματικών γεγονότων.
Η γραπτή εντολή του 401 Σ.Ν.Α που περιήλθε στα χέρια μας (επισυνάπτουμε ) επιβεβαιώνει την καταγγελία μας αλλά η ημερομηνία έκδοσης και προφανώς ισχύος της την καθιστά πιθανόν ενεργή όχι για ένα εικοσιτετράωρο (όπως υποστηρίζεται χωρίς στοιχεία από το Γ.Ε.Σ) αλλά αρκετό διάστημα πριν και δεν ξέρουμε για πόσο στο μέλλον!
Αναρωτιόμαστε αντί σε δήλωση έμπρακτης μεταμέλειας του Γ.Ε.Σ για την περιπέτεια των Συναδέλφων της ΔΙ.ΑΣ, να αναφέρεται ψευδώς ότι "Οι τραυματισμένοι αστυνομικοί διακομίσθηκαν από το ΕΚΑΒ στο Θριάσιο Νοσοκομείο και ο ποιο σοβαρά από αυτούς στο 401 ΓΣΝΑ, για τον οποίο προστέθηκε μια ακόμη κλίνη στη ΜΕΘ". Πραγματικά ο ένας από τους τραυματίες διακομίστηκε στο 401, αλλά ,μετά την αρχική απαγόρευση από το ΕΚΑΒ, μετά την διακομιδή και εισαγωγή του στο Θριάσιο και μετά τις δημόσιες καταγγελίες του Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α.!!
Δεν σκοπεύουμε να αναλωθούμε περισσότερο με την προσπάθεια κάποιων να μαζέψουν τα "ασυμμάζευτα" αλλά με το μέλλον των συναδέλφων που ζουν τον πόλεμο μέσα από τις μάχες εναντίον του εγκλήματος, ζητώντας εκ του θεσμικού τους ρόλου οι κύριοι ,Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Υπουργός Εθνικής Άμυνας και ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας ,να ενεργοποιηθούν άμεσα στην κατεύθυνση της διασφάλισης και εξασφάλισης της περίθαλψης των Αστυνομικών και ιδιαίτερα στα επείγοντα περιστατικά τους.
Το Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α
Πρωτοπόροι άλλωστε απαιτήσαμε ενώπιον των Βουλευτών του Ελληνικού Κοινοβουλίου με την ευκαιρία της αναδιοργάνωσης της ΕΛ.ΑΣ (17/02/2014) , την Ίδρυση του πρώτου Αστυνομικού Νοσοκομείου ή τη δημιουργία κλινικών, για τα πολλά επείγοντα περιστατικά αστυνομικών .
ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ
O ΠΡΟΕΔΡΟΣ O ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΝΤΟΥΜΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΜΑΥΡΟΕΙΔΑΚΟΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ


Ένα πρωτόγνωρο περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης μετά από τροχαίο ατύχημα αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.. Οι τέσσερις αστυνομικοί τραυματίστηκαν στη Λεωφόρο Νάτο και μεταφέρθηκαν στο Θριάσιο Νοσοκομείο. Ένας εξ αυτών, που ήταν σε πιο σοβαρή κατάσταση, κρίθηκε απαραίτητο να μεταφερθεί στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο και με έκπληξη οι συνάδελφοί του άκουσαν τον οδηγό του ασθενοφόρου να τους λέει ότι «δεν μπορούμε να πάμε στο 401 γιατί έχουμε δεχτεί έγγραφη εντολή να μην μεταφέρουμε εκεί εν ενεργεία αστυνομικούς». Ο άνδρας της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. μεταφέρθηκε στο Τζάνειο Νοσοκομείο προκειμένου να παραμείνει για νοσηλεία.

Στην επικοινωνία  με το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη αναφερθήκαμε στο πρωτόγνωρο περιστατικό το οποίο δεν γνώριζαν. Αυτό που ειπώθηκε είναι ότι προκειμένου να μην κινδυνεύουν ζωές αστυνομικών να πηγαίνουν σε πλησιέστερα νοσοκομεία προκειμένου να δεχτούν πρώτες βοήθειες. 


Οι συνδικαλιστές των ειδικών φρουρών καταγγέλλουν ότι το δρομολόγιο για το 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο άλλαξε καθ΄οδόν και περιμένουν επίσημες απαντήσεις από τις αρμόδιες αρχές για το απίστευτο περιστατικό. 




ΠΗΓΗ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου