Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017

Μεγάλη επιχείρηση της ΕΛΑΣ σε υπό κατάληψη κτήριο στα Εξάρχεια !

Μεγάλη επιχείρηση της ΕΛΑΣ σε υπό κατάληψη κτήριο στα Εξάρχεια


Police-Voice blog ➤
Επιχείρηση της Αστυνομίας για την ανακατάληψη κτηρίου, στα Εξάρχεια, το οποίο τελούσε υπό κατάληψη από αναρχικούς έγινε το πρωί της Κυριακής.
Οι αστυνομικοί εισέβαλαν στο κτήριο, που βρίσκεται επί της οδού Καλλιδρομίου, στον ίδιο δρόμο δηλαδή όπου στεγάζεται το Αστυνομικό Τμήμα Εξαρχείων, ανακατέλαβαν το κτήριο και προχώρησαν στην προσαγωγή τεσσάρων ατόμων τα οποία βρίσκονταν σε αυτό.
Πρόκειται για τρεις αλλοδαπούς και για έναν Έλληνα, που έχουν οδηγηθεί στην ΓΑΔΑ. Μάλιστα, ο Έλληνας, την ώρα της εφόδου των αστυνομικών, είχε ανέβει στην ταράτσα και πετούσε πέτρες στους αστυνομικούς, όπως αναφέρουν μαρτυρίες.
Πρόκειται για «γνωστό» κια στις Αρχές αντιεξουσιαστή, ο οποίος μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε συλληφθεί παλαιότερα σε επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής για την σύλληψη κατηογορούμενων για την ληστεία στο Βελβεντό Κοζάνης, καθώς και για συμμετοχή στην οργάνωση «Συνομωσία των Πυρήνων της Φωτιάς».
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, μέσα στο κτήριο βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, σφυριά και βαριοπούλες.
Αναρχικοί έχουν απευθύνει κάλεσμα για συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά των αστυνομικών και για συμπαράσταση στους προσαχθέντες, το μεσημέρι, έξω απο την ΓΑΔΑ.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου