Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017

ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ μεταξύ Πακιστανών και οπαδών του ΠΑΟΚ. ΒΙΝΤΕΟ

ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ μεταξύ Πακιστανών και οπαδών του ΠΑΟΚ.  ΒΙΝΤΕΟ


Police-Voice blog ➤
Όπως μας ενημερώνει αναγνώστης της εφημερίδος, πριν από λίγη ώρα πορεία Πακιστανών συναντήθηκε με φιλάθλους του ΠΑΟΚ, που έκαναν πορεία για να πάνε στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης για το πάιχνίδι, Πανιώνιος ΠΑΟΚ.
Οι φιλάθλοι του ΠΑΟΚ που φορούσαν μαύρα, θεωρήθηκε από τα Πακιστάνια πως ήταν…Χρυσαυγίτες.
Έπεσε πολύ ξύλο και οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, έριξαν πολλές σφαλιάρες, όπως μας πληροφορούν.


Συμπλοκές και πολύ ξύλο, έπεσε στο κέντρο της Αθήνας μεταξύ Πακιστανών και οπαδών του ΠΑΟΚ.
Οι πληροφορίες για τα αίτια του επεισοδίου είναι συγκεχυμένες, λένε τα συστημικά ΜΜΕ, και χρειάστηκε η επέμβαση των ΜΑΤ για να ομαλοποιηθεί η κατάσταση.
Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ βρίσκονται στην Αθήνα για τον αγώνα με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, ενώ οι Πακιστανοί πραγματοποιούσαν πορεία στο κέντρο. Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ έβγαλε πρώτο το ρεπορτάζ, το μεσημέρι της Κυριακής. 

Πηγή ➤

2 σχόλια:

  1. ΤΟ ΟΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ..ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑΝ ΣΤΑ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΛΙΚΑ ΤΩΝ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΩΝ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙΣ ΜΑΖΕΨΑΝ...ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΟΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΕΙΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΠΟΡΕΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΑ ΒΡΑΔΥΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΤΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΝΕ ΟΤΙ ΘΕΣ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΠΑΕΙ ΤΣΕΠΗ..Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΠΕΛΑΘΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΕΞΩ..ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΒΑΛΑ ΧΕΡΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΕ ΧΑΡΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΔΟ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΜΕ ΤΟ ΣΙΔΕΡΟΓΑΤΖΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ.ΠΕΤΑΧΤΗΚΕ ΜΙΑ ΚΥΡΙΑ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΟΤΙ ΜΕ ΕΙΠΕ ΦΑΣΙΣΤΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ..ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΗΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΚΑΙ ΟΧΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ?ΕΡΩΤΗΣΗ..ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΤΑ ΧΑΡΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΦΟΡΟΛΟΓΗΤΑΙ Η ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ?ΕΡΩΤΗΣΗ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ?ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΣΥ ΚΥΡΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΕΒΡΙΣΕΣ ΕΣΥ Η ΙΔΙΑ ΔΕΝ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΣΕ ΟΤΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΟΥΣ ΦΟΒΑΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΣ?..ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΓΙΑΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΕΣ, ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΥΛΑΛΛΗΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΟΥΝ ΘΑ ΣΕ ΛΙΘΟΒΟΛΙΣΟΥΝ..ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. έκαναν ντού τα πακιστανια γιατί τους είδαν μαυροφορεμένους.. αλλα ας το δούμε και έτσι.. σήμερα λέμε καλά έκαναν οι παοκτζήδες και κοπάνησαν τους λαθροπιθικους ας πούμε πως δεν ήταν παοκτζήδες αλλα χρυσαυγήτες σε δικια τους πορεία.. τι θα λέγανε τα κανάλια οι σταθμοί και τα site..?? χρυσαυγίτες αμυνθικαν σε επίθεση που δέχτηκαν από λαθρομετανάστες στην ομόνοια η φασίστες επιτέθηκαν σε ειρηνικη διαδήλωση ταλαίπωρων μεταναστών..? αλλα ok ας αφήσω τα κανάλια.. φίλοι στο police voice σε στιγμιότυπο του video φαίνεται καθαρά να προστατεύεται ένα πακιστανό που χτυπάει με την σημαία έναν οπαδό του παοκ και όταν αυτός περνα στην αντεπίθεση μπαίνετε μπροστά όχι όμως να χωρίσετε αλλα να χτυπήσετε και να απωθήσετε τους παοκτζήδες πάση θυσία από τους λαθροπιθικους.. αυτόν ούτε που τον ακουμπήσατε.. κρίμα.. ακόμα και αυτοί που δεν ξέρουν πως υπηρετείται το σύστημα σιγά σιγά όσο και να θέλουν να σας στηρίξουν τους κάνετε μονοι σας να αλλάξουν γνώμη και να είσαστε το μαύρο πρόβατο όχι μετά από τους λαθρο.. ούτε πριν.. αλλα ταυτοχρονα το ίδιο και το αυτό..

    ΑπάντησηΔιαγραφή