Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ! ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ Ο ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ: Ο εισαγγελέας, η μετάθεση και οι απειλές

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ! ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ Ο ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ: Ο εισαγγελέας, η μετάθεση και οι απειλές


Police-Voice blog ➤
Μετά από πολλές πιέσεις ακόμα και στον Εισαγγελέα των φυλακών Κορυδαλλού, δόθηκε τελικά η 48ωρη άδεια στον Δημήτρη Κουφοντίνα.
Σύμφωνα με πληροφορίες από κορυφαίες αστυνομικές πηγές που επικαλείται δημοσίευμα εφημερίδας, η άδεια στον Δημήτρη Κουφοντίνα, δόθηκε από τον εισαγγελέα των Φυλακών που ανέλαβε πρόσφατα τα καθήκοντά του, ενώ η προκάτοχός του είχε απορρίψει μέχρι τον περασμένο Σεπτέμβριο, όλα τα σχετικά αιτήματά του..
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η εισαγγελέας των Φυλακών Κορυδαλλού δεχόταν όλο το προηγούμενο διάστημα οχλήσεις και απειλές από αγνώστους για να χορηγήσει άδεια στον Δημήτρη Κουφοντίνα και όταν αρνήθηκε διοργανώθηκαν δύο συγκεντρώσεις αλληλέγγυων στο σπίτι της στην Καλλιθέα κατά τις οποίες προκλήθηκαν μικροζημιές.
Ετσι, τον περασμένο Σεπτέμβριο, σύμφωνα με το δημοσίευμα, μετακινήθηκε σε άλλη υπηρεσία και ο αντικασταστάτης της που μετέχει στο συμβούλιο των φυλακών έκαναν δεκτό το αίτημα Κουφοντίνα την περασμένη εβδομάδα, καθώς του έδινε αυτή τη δυνατότητα η σχετική νομοθεσία χωρίς να είναι γνωστό αν δέχθηκε και τις ίδιες πιεσεις.
Πηγή ➤http://www.makeleio.gr

1 σχόλιο:

  1. από τα λίγα που ξέρω άδειες σε κρατουμένους δίνει μια τριμελής επιτροπή που αποτελείται από τον εισαγγελέα των φυλακών, και δύο υπαλλήλους του κ.Κοντονή! Μία ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ λειτουργό κι έναν ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ του υπουργείου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή