Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2017

ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΟ ΨΥΧΙΚΟ! «Είμαι του Παυλόπουλου ανηψιά, θα σε μπουζουριάσουν αλήτη…»

ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΟ ΨΥΧΙΚΟ! «Είμαι του Παυλόπουλου ανηψιά, θα σε μπουζουριάσουν αλήτη…»


Police-Voice blog ➤
Πριν 20 λεπτά, η οδηγός αυτού του αυτοκινήτου με τρακάρησε από πίσω,
ενώ ήμουν σταματημένος στο φανάρι του Φάρου Ψυχικού μπροστά από τα καταστήματα BHS και Γερμανός, και περίμενα να ανάψει το πράσινο για να περάσω το δρόμο.
Αφού της ζήτησα να σταματήσει δεξιά για ανταλλαγή στοιχείων, και έχοντας πόνους στη μέση, εκείνη μου είπε «μια χαρά φαίνεσαι και το μηχανάκι δεν έπαθε τιποτα».
Της απάντησα ότι «νιώθω πόνο στη μέση από το τράνταγμα και θέλω να φωνάξουμε την αστυνομία να καταγράψει το συμβάν και να κάνουμε ανταλλαγή στοιχείων.»
Της είπα ότι «το πρωΐ θα ξέρω αν μου έχει περάσει ο πόνος στη μέση, ή μου έχετε κάνει ζημιά και θα χρειαστώ θεραπεία»
Εκείνη πάτησε γκάζι και έφυγε χωρίς να πει τίποτα και την ακολούθησα στο γύρο του τετραγώνου μπροστά από τα Σουβλάκια Ψυχικού όπου στο στοπ πέρασα από δίπλα της και σταμάτησα μπροστά κλείνοντάς την για να μη φύγει πάλι, ώστε να τηλεφωνήσω στην αστυνομία.
Αφού μου πάτησε το πόδι με το λάστιχο, και ξανάκανε πίσω γιατί ούρλιαξα, άνοιξε το παράθυρο και μου είπε ότι «θα φωνάξω και εγώ την αστυνομία διότι είμαι ανηψιά του Παυλόπουλου, και γι’αυτό θα σε μπουζουριάσουν αλήτη».
Δεν διευκρίνησε αν εννοούσε τον γνωστό επιχειρηματία ή τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Ειλικρινά μου είναι αδιάφορο.
Δεν φαντάζομαι ο ΠτΔ να διακινδυνεύσει τη φήμη του και την πολιτική του καριέρα για να εμπλακεί με μια εγκληματία του κοινού ποινικού δικαίου, ακόμα και αν είναι ανηψιά του.
Κατόπιν έφυγε για δεύτερη φορά με όπισθεν όμως, βρίζοντάς με, όπου πρόλαβα και έβγαλα την φωτογραφία της πινακίδας της και λίγο της ιδίας, για ταυτοποίηση όταν την συλλάβει η αστυνομία κατόπιν της αυριανής μήνυσής μου.
Ο αστυνομικός με τον οποίον μίλησα όταν κάλεσα το 100, αφού του τα περιέγραψα όλα, μου είπε κατευθείαν μήνυση για εγκατάλειψη τόπου τροχαίου ατυχήματος με σωματικές βλάβες.
Αν κάποιος αναγνωρίζει την οδηγό ή ξέρει τον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου παρακαλώ να μου στείλει προσωπικό μήνυμα.
Αν όχι παρακαλώ κοινοποιήστε.
Ευχαριστώ.
Νιγηρία γίναμε.
Πηγή ➤

18 σχόλια:

  1. Να της πάρεις και τα σώβρακα τώρα της..Παυλοπουλίνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. φιλε μυνηση κανονικα κ ολα τα προβλεπομενα απο τον νομο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γυναίκα είναι το στρινγκ της θα πάρει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αδερφε αρχικά κατέβασε τη φωτογραφία από το σαιτ και δεύτερον απλά πήγαινε στην τροχαία . Αυτοί ξέρουν ποια είναι και θα μάθεις κ εσύ εφόσον της κανεις μήνυση. Μην υποπιπτεις κ εσύ σε αδικήματα και χάνεις και το δίκιο σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ΤΡΟΧΑΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΝΗΚΕΙ ΤΟ ΑΜΑΞΙ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φιλε το νου σου,γιατι αν ειναι οντως ανιψια του Προκοπη θα τις φας!!αυτος δερνει!!θυμασαι καποτε στην tv με την Λιανα και τονΠαπαδακη?κοινοποιω παντως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θα βρεθει.... να εισαι σιγουρος.... κοινοποιουμε ολοι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μη κολλάς πουθενά. Δεν πα να είναι και του Αβραάμ πάππα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Επικοινώνησε με τον Ασφαλιστής σου.Θα την βρει εύκολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αυτά μας εχουν φαει, γιαυτο δεν πρόκειται ποτε η χωρα μας να προκοψει.Εγω παντως εάν μου ελεγε ετσι και ( ο θειος της) εάν είναι αληθινος, μου εκανε νουμερα, θα εδινα ότι ειχα και δεν ειχα σε έναν καποιον να παει και να τους ξηγηθεί με τον καταληλο τροπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αγαπητέ φίλε, αν θες να βρεις το δίκιο σου σχετικά με την εγκατάλειψη, κατέβασε τη φώτο διότι αποτελεί ποινικό αδίκημα, η τροχαία ή ο ασφαλιστής σου μπορεί πολύ εύκολα να την εντοπίσει αφού έχεις τον αριθμό κυκλοφορίας. Παρόλα αυτά όμως και άσχετα με το γεγονός της εγκατάλειψης που φυσικά είναι αδίκημα, δεν διακρίνω στη φωτογραφία ούτε γρατζουνιά στο μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου που να δικαιολογεί τότε πόνο στη μέση και ανάγκη για θεραπεία. Ας μην είμαστε υπερβολικοί, επαναλαμβάνω άσχετα με το γεγονός της εγκατάλειψης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε μεγαλε αμα τον ακουμπησετον εσπρωξε και τον εριξε και χτυπησε τη μεση του τι σχεση εχει με το αν εχει σημαδια ο προφυλακτηρας. Τι μαργαριταρια πεταει ο καθενας

      Διαγραφή
    2. Σωστα ενα εντον σπρωξιμο μπορειλογω αδρανειας να κανει ζημια στη μεση ,αυτο δεν τοκαταλαβαινεις αμεσα ,εκτος απο εντονο πονο ,,,αργοτερα ερχονται οι συνεπιες!!

      Διαγραφή
  12. Ρε φιλαρακο εχεις την πινακιδα τι αλλο θελεις; πηγαινε στην τροχαια και εκει θα σε κατατοπησουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αφού εχεις την πινακιδα και το τυπο του αυτοκινήτου δώσε στο ψαχνό....μην την λοιπασαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. εκει στο ειμαι ανιψια του παυλοπουλου σηκωνε ενα μπουκετο να την ξαπλωση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΡΕ ΒΛΗΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ; ΤΙ ΨΑΧΝΕΙΣ....ΗΘΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ; Η ΑΚΟΥΣΕΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΙ ΕΚΛΑΣΕΣ ΜΕΝΤΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. αντι να πει ενα συγγνωμη εστω το ζωο

    ΑπάντησηΔιαγραφή