Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2017

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ – «ΦΩΤΙΑ»: «Που είναι ο.....μενος Διοικητής των στρατοπέδων να πάει μια κινητή μονάδα φαγητού στους κατοίκους της Μάντρας; Φοβάται μην το ξηλώσουν το μ@@ν.....; ΟΛΑ για τους ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ρε;»

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ – «ΦΩΤΙΑ»: «Που είναι ο.....μενος Διοικητής των στρατοπέδων να πάει μια κινητή μονάδα φαγητού στους κατοίκους της Μάντρας; Φοβάται μην το ξηλώσουν το μ@@ν.....; ΟΛΑ για τους ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ρε;»


Police-Voice blog ➤
Σας δημοσιεύουμε τη καταγγελία αυτούσια όπως έφτασε στα «συρτάρια» του «Makeleio.gr»: 
«Μόλις 2χλμ από την Μάντρα, έφτιαξαν έναν κομπλέ καταυλισμό με όλα τα κομφόρ για τους αραπάδες. Φαγητό από το στρατό και την εκκλησία, τζάμπα ρεύμα, νερό, τηλέφωνο και φυσικά ιατρείο. Οι Έλληνες όμως είναι βρεγμένοι και νηστικοί δύο μέρες. Που είναι ο γ@#μημένος Διοικητής των στρατοπέδων να πάει έστω μια κινητή μονάδα φαγητού; Τι φοβάται το μ@@νόπ@νο μην την ξηλώσουν; ΝΤΡΟΠΗ, ΞΕΦΤΙΛΑ και ΑΙΣΧΟΣ!»
ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
Πηγή ➤

4 σχόλια:

  1. Ενα γελοίο αρθρο ενος γελοίου υποκείμενου και ''αγανακτισμένου αναγνώστη''...για τους πολιτικούς όμως βγάζει το σκασμό ...ρίχνει ευθυνες σε ανθρώπους που δεν έχουν...αυτή η ανάρτηση του και η προβολή της προσβάλλει το site..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΕΛΟΙΟ ΑΡΘΡΟ;;;; ΜΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΚΑΝΕ ΡΕ ΞΕΡΟΛΑ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΕΣ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ;;;; ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΣΥΝΗΘΙΣΕ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ -ΚΑΚΩΣ - ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΑΓΝΟΕΙ ΟΤΙ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΕ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ. ΑΚΟΜΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΚΑΛΟ ΣΤΡΑΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κανένας στρατός δεν θα κάνει κάτι εάν δεν πάρει εντολές. Ούτε οι παλιοί το έκαναν αλλά ούτε οι επόμενη.Το σχέδιο Ξενοκράτης δεν έχει ενεργοποιηθεί από την Πολιτική Προστασία η Περιφέρεια δεν ζήτησε την συνδρομή του στρατού απλά είναι τα πράγματα. Εάν διατάξει ο Διοικητής να βγεί έξω η μονάδα και χτυπήσει κάποιος τι θα γίνει?? Ποίος έχει όχι μόνο Διοικητικές ευθύνες αλλά και αστικές και ποινικές??? Και το κόστος ποίος θα το πληρώσει??? Καύσιμα τρόφιμα κλπ κλπ. Δεν είναι απλά τα πράγματα. Έχετε πάει φαντάροι εκτιμώ οπότε ξέρετε. Αν είναι πάλι ο Στρατός να βγάλει τα κάστανα από την φωτιά, που δεν πρέπει, το Κράτος τι κάνει??? Ο Δήμος??? Η περιφέρεια?? Αυτοί έπρεπέ πρώτα να το κάνουν και όχι ο Στρατός. Ο Στρατός βοηθά δεν πρωταγωνιστεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή