Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017

Αφού τους τσουβάλιασαν τα Κομάντο της ΜΥΑ… Τους πήγαν σηκωτούς στον Εισαγγελέα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Αφού τους τσουβάλιασαν τα Κομάντο της ΜΥΑ… Τους πήγαν σηκωτούς στον Εισαγγελέα! (ΒΙΝΤΕΟ)


Police-Voice blog ➤
Η Μεγάλη επιτυχία που πραγματοποίησαν τα Στελέχη του Λιμενικού και ειδικά οι Άνδρες τα γνωστά Κομάντο της ΜΥΑ/της Ομάδος -2 κατά των εμπόρων που προκάλεσε τα ευμενή σχόλια και του Ευρωπαϊκού τύπου !
Η Ειδική Ομάδα της ΜΥΑ δεν άφησε να πάρουν ανάσα οι Έμποροι του Θανάτου και δεν έκαναν πίσω ακόμη και όταν ναρκοέμποροι τους πυροβολούσαν με Καλάσνικοφ!
Αντίθετα με την ευστοχία των πυρών απο τους Ελεύθερους Σκοπευτές που γάζωσαν το Ταχύπλοο στις Μηχανές ακινητοποίησαν τους εμπόρους και τους συνέλαβαν ..Μεταφέροντά στους στο κρατητήριο του Λ/Σ
Χαρακτηριστικά είναι τα δρακόντια μέτρα ασφαλείας που πήραν κατά την μεταφορά των  κατηγορουμένων που δεν μπορούσαν καν  να πάρουν ανάσα…

Εν των μεταξύ αλγεινή εντύπωση προκάλεσε  και η σύλληψη γνωστού Επιχειρηματία  Μυκονιάτη πολύ γνωστού στο νησί !
Η σύλληψη γνωστού επιχειρηματία,  με εστιατόριο στη Μύκονο, που φέρεται να εμπλέκεται στην μεγάλη υπόθεση μεταφοράς των 1,6 τόνων χασίς προκάλεσε σοκ στους επιχειρηματικούς κύκλους του νησιού των ανέμων, αλλά και του Κολωνακίου.
Ο επιχειρηματίας, ιδιοκτήτης πολύ γνωστού καταστήματος εστίασης στη Μύκονο φαίνεται πως έχει άμεση συμμετοχή στην υπόθεση των ναρκωτικών που εξάρθρωσε η Διεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών και Λαθρεμπορίου του Λιμενικού Σώματος μετά από καταδίωξη ανοικτά της Κέρκυρας.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο 63χρονος που συνελήφθη ήταν εκείνος που είχε αναλάβει την αναζήτηση ταχυπλόων για τη μεταφορά των ναρκωτικών.
Πρόκειται για ένα πρόσωπο πολύ γνωστό στη Μύκονο για το εστιατόριο του που βρίσκεται στη χώρα του νησιού σε κεντρικό σημείο από το οποίο έχουν περάσει αρκετοί επώνυμοι, ακόμη  και μη τους καλοκαιρινούς μήνες.
aktofylakionline.wordpress.com, veteranos.gr
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου