Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2017

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ! ! Αυτά είναι τα τρία μέλη της «Επαναστατικής Αυτοάμυνας» που αναζητά η Αντιτρομοκρατική ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ στη διμοιρία στην Χ.ΤΡΙΚΟΥΠΗ !

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ! ! Αυτά είναι τα τρία μέλη της «Επαναστατικής Αυτοάμυνας» που αναζητά η Αντιτρομοκρατική ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ στη διμοιρια στην Χ.ΤΡΙΚΟΥΠΗ !


Police-Voice blog ➤
Ο ψηλόλιγνος νεαρός με εκπαίδευση στα καλάσνικοφ, ο οδηγός και οι τρεις «μεσήλικες Εξαρχειώτες»
αποτελούν σύμφωνα με τους αναλυτές της Αντιτρομοκρατικής την «Επαναστατική Αυτοάμυνα» που χτύπησε και πάλι τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ.
Οι έρευνες επικεντρώνονται σ΄έναν ψηλόλιγνο 30άρη που με τη βοήθεια τουλάχιστον ενός ακόμη ατόμου πυροβόλησε τρεις φορές το λεωφορείο των ΜΑΤ, αλλά πήρε μέρος και στις προηγούμενες επιθέσεις.
Οι πληροφορίες λένε ότι αποτελεί τον «σκοπευτή με το καλάσνικοφ» που έχει εκπαιδευτεί και μπορεί μετά από τρία χρόνια να έχει μεταμορφωθεί σε εκτελεστή της οργάνωσης «Επαναστατική Αυτοάμυνα».
Δίπλα του, υπάρχουν τουλάχιστον τρία άτομα που οι αρχές λένε ότι γνωρίζουν αλλά δεν μπορούν να αποδείξουν την εμπλοκή τους τα οποία αποτελούν τον επιχειρησιακό βραχίονα της συγκεκριμένης ομάδας.
Πρόκειται για θαμώνες των Εξαρχείων που διανύουν την τέταρτη δεκαετία της ζωής τους και έχουν περάσει κατά καιρούς από τα γραφεία της Κρατικής Ασφάλειας.
Όσο για τον οδηγό, εκτιμάται ότι αποτελεί το νεότερο μέλος της οργάνωσης.
Στην Αντιτρομοκρατική εκτιμούν πως η «Επαναστατική Αυτοάμυνα» διατηρεί υπόγειες διασυνδέσεις με μέλη τόσο των«Πυρήνων της Φωτιάς» όσο και με την «Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών» που είναι της επιρροής Μαζιώτη-Ρούπα.
Προφανώς μέσω κοινών διαύλων απέκτησε τον οπλισμό που αποτελείται από καλάσνικοφ, χειροβομβίδες και πιστόλια.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου