Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017

ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΔΕΙΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΟΥΡΚΟΤΣΟΝΤΟΚΑΝΑΛΟ ! ! Η άλωση μιας χώρας – Δείτε πως έγινε η Σουηδία λόγω λαθρο μεταναστών ΣΕ λιγο και ΕΔΩ !!! (ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ με Ελληνικούς υπότιτλους )

Η άλωση μιας χώρας – Δείτε πως έγινε η Σουηδία λόγω λαθρομεταναστών ΣΕ λιγο και ΕΔΩ !!! (ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ με Ελληνικούς υπότιτλους )


Police-Voice blog ➤
Δείτε πως έγινε η Σουηδία λόγω λαθρομεταναστών... Απελπιστική η κατάσταση, μετά από λίγα χρόνια έκλεισαν και τα σύνορά τους αλλά υποφέρουν. Δείτε και το μέλλον στην δική μας χώρα αλλά σε χειρότερη κατάσταση λόγω κρίσης...

Ντοκιμαντέρ ΣΟΚ με Ελληνικούς υπότιτλους




Σουηδία: Η αστυνομία κρύβει συστηματικά βιασμούς Σουηδών από Μουσουλμάνους!


«ΘΑ ΣΑΣ ΒΙΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ… ΕΤΣΙ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ!!!» Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη

Τα γεγονότα της Πρωτοχρονιάς στην Κολωνία της Γερμανίας είναι η αρχή και το μέλλον προβλέπεται μάλλον δυσοίωνο για μια κυριολεκτικά “κοιμώμενη» Ευρώπη. Ο «προοδευτισμός» της διαστροφής και της ηλιθιότητας, θα τα βρει πολύ σκούρα και θα προσγειωθεί ανώμαλα απέναντι σε ένα αυταρχικό και βίαιο Ισλάμ που το άφησαν σαν φίδι να εκτραφεί στους κόλπους της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Αύριο θα δούμε πολύ ενδιαφέρουσες σκηνές όπως αυτές που αναφέρονται παρακάτω.

Αυτό που δεν επισημαίνουν τα περισσότερα άρθρα τα οποία αναφέρονται σε περιστατικά βίας λαθρομεταναστών, είναι ότι η Πρωτοχρονιά δεν είναι η μοναδική μέρα στην οποία διενεργείται πλήθος τέτοιων επιθέσεων. Αυτές λαμβάνουν χώρα κάθε μέρα σε εκατοντάδες πόλεις και αποκρύβονται από τα ΜΜΕ σαν να μην υπάρχουν.
Η αστυνομία συγκεκριμένα στη Γερμανία αλλά και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, δεν μπορεί να προστατέψει τους ίδιους τους πολίτες της πλέον, διότι είναι πολύ απασχολημένη με το να… “νταντεύουν» τους μετανάστες της Μέρκελ που ζητούν άσυλο και φτάνουν καθημερινώς προκαλώντας προβλήματα σε άλλα σημεία των πόλεων.

Στις γυναίκες πλέον δίνεται συμβουλή να μην βγαίνουν μόνες τους έξω τη νύχτα μετά από επιθέσεις οι οποίες πραγματοποιήθηκαν σε Σουηδία, Φιλανδία, Γερμανία, Αυστρία και Ελβετία.

Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου