Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017

NEEΣ ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ..ΘΡΙΛΕΡ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΟΝΤΕΛΟ – ΚΟΚΑ! Ο ΤΥΠΟΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣΕ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΖΩΗ .(ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ).



Police-Voice blog ➤
Σάλο έχει προκαλέσει στην Ελλάδα η σύλληψη της 19χρονης καλλονής στο Χονγκ-Κονγκ, τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου, όταν μετά από έλεγχο διαπιστώθηκε ότι πέραν των προσωπικών της αντικειμένων, κουβαλούσε και 2,6 κιλά κοκαΐνης, αξίας περίπου 307.000 δολαρίων.
Σύμφωνα με δηλώσεις φίλων της από τη Λέσβο, η 19χρονη Ειρήνη, πριν αποχαιρετίσει τους φίλους της είχε αναφέρει πως φεύγει για σπουδές στην Καλαμάτα ενώ μετά από ένα διάστημα μαθεύτηκε πως κέρδισε έναν διαγωνισμό ταξιδιών.
Κάποιοι από τους φίλους της από το νησί αμφισβητούν την ύπαρξη του διαγωνισμού με την ονομασία «world star» και υπογραμμίζουν ότι η 19χρονη κοπέλα γνώρισε έναν άνθρωπο και τότε ξεκίνησαν τα ταξίδια της στον κόσμο.
Αυτή τη στιγμή κρατείται σε γυναικείες φυλακές ανηλίκων, έξω από το κέντρο του Χονγκ Κονγκ.
Σήμερα η νεαρή δέχτηκε επίσκεψη από τον γενικό πρόξενο της Ελλάδας στο Χονγκ Κονγκ, κ. Ιωάννη Μαλούκο, ο οποίος θέλησε να διαπιστώσει την κατάσταση της υγείας της και τις συνθήκες κράτησής της.
Η κοπέλα είναι σοκαρισμένη, ωστόσο η υγεία της φέρεται να είναι σε καλή κατάσταση. Παράλληλα, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, οι συνθήκες κράτησής της είναι καλές.
Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας του νεαρού μοντέλου, κ. Σάκη Κεχαγιόγλου, για την υπόθεση ενημερώθηκε και ο μητροπολίτης Χονγκ Κονγκ και Άπω Ανατολής κ. Νεκτάριος, ο οποίος πρόκειται να αιτηθεί να συναντηθεί με την 19χρονη προκειμένου να της συμπαρασταθεί.
«Την γνωρίζω ναι, στο ίδιο νησί είμαστε. Ο χαρακτήρας της κοπέλας είναι πολύ τυπικός, στο νησί έδειχνε πολύ κουλ και άνετη… Τώρα που έγινε αυτό, μας ήρθε κατραπακιά στον εγκέφαλο. Από ό,τι μου είχε πει, είχε πάει Καλαμάτα για σπουδές και σε αυτήν την ηλικία είναι ό,τι πιο λογικό. Ήταν πολύ τυπική, ήταν σε ένα μέρος που έβλεπε τα ίδια και τα ίδια άτομα. Τελευταία φορά την είδα δύο μέρες πριν μπει στο πλοίο για να φύγει για τις σπουδές της και μετά μιλήσαμε δυο φορές στο chat του facebook. Έχει φύγει εδώ και περίπου τρεις μήνες με τέσσερις μήνες. Από ό,τι ήξερα και έβλεπα είχε μια ωραία ζωή εδώ. Τώρα δεν ξέρω αν την πείραξε κάτι ή κάποιος και να έπρεπε να φύγει. Πιστεύω πως όλο αυτό το γεγονός το ζει γιατί κάποιοι της έβαλαν αέρα στο μυαλό με μεγάλα πράγματα. Μακάρι να γνωρίζαμε ποιοι μπορεί να την έφεραν σε αυτό το σημείο για να βοηθηθεί το κορίτσι» είπε ένας φίλος της 19χρονης Ειρήνης.
To κύκλωμα του Χονγκ Κονγκ με τα «βαποράκια» της κόκας
Η μόλις 19 ετών κοπέλα από τη Μυτιλήνη, κόρη αστυνομικού, αφού πέρασε λίγο από τη Θεσσαλονίκη, κατέληξε στην Καλαμάτα, όπου, σύμφωνα με την τελευταία επικοινωνία που είχε με τους γονείς της, θα σπούδαζε σε ένα ΙΕΚ. Φαίνεται πως στη Βόρεια Ελλάδα προσπάθησε να επιβιώσει κάνοντας τη χορεύτρια σε κάποια μαγαζιά κι όπως λέει το ρεπορτάζ επιχείρησε να κάνει και κάτι φωτογραφίσεις για βιοτεχνίες ρούχων.
Προφανώς, τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά στη Θεσσαλονίκη και αποφάσισε να κατέβει στον Νότο. Οι επαφές της με το σπίτι της ήταν σπάνιες. Την τελευταία φορά που την άκουσαν οι γονείς της από το τηλέφωνο τους είπε για το ΙΕΚ. Τελικά, μέσω δυτικής Ευρώπης, βρέθηκε στην Αιθιοπία και από εκεί αεροπορικώς στο Χονγκ Κονγκ, όπου και συνελήφθη με 2,5 κιλά κοκαΐνη στις χειραποσκευές της.
Ήδη παρουσιάστηκε στον εισαγγελέα και το μόνο ελαφρυντικό που, όπως φαίνεται, διαθέτει είναι το νεαρό της ηλικίας της.
Κάτω εκεί στην Κίνα η ανώτερη ποινή που προβλέπεται για τέτοια ποσότητα ναρκωτικών είναι τα ισόβια. Όπως είναι φυσικό, η οικογένεια της κοπέλας βρίσκεται σε απόγνωση.

Τεράστια αγορά για τους ναρκέμπορους, παρά το εξαιρετικά αυστηρό νομικό καθεστώς που επικρατεί
«Το Χονγκ Κονγκ είναι μια πύλη εισόδου στη σύγχρονη Κίνα, μια πόλη με ειδικό καθεστώς στο πλαίσιο του δόγματος «ένα κράτος δύο συστήματα». Μια δυτικότροπη πόλη με πυκνές διεθνείς επικοινωνίες αλλά και άμεση πρόσβαση στην κινεζική ενδοχώρα, που είναι μια τεράστια αγορά για τους ναρκέμπορους, παρά το εξαιρετικά αυστηρό νομικό καθεστώς που επικρατεί. Είναι πολύ συχνό φαινόμενο συλληφθέντες ναρκέμποροι στην Κίνα να εκτελούνται με συνοπτικές διαδικασίες. Παρ’ όλα αυτά, με μια ανερχόμενη μεσαία τάξη που πλουτίζει με ραγδαίους ρυθμούς, η Κίνα είναι μια προσοδοφόρα αγορά για την πιάτσα των ναρκωτικών. Δεν προκαλεί, λοιπόν, εντύπωση ότι το αεροδρόμιο της πόλης είναι μια από τις βασικές πύλες εισόδου τέτοιων ουσιών.
Οι τελωνειακές αρχές του Χονγκ Κονγκ εντόπισαν τους πρώτους επτά μήνες του 2017 έναν τόνο ναρκωτικές ουσίες. Μιλάμε, δηλαδή, για μεγάλες ποσότητες. Είναι ηλίου φαεινότερον πως οι ναρκέμποροι έχουν στήσει έναν μηχανισμό και προτιμούν να χρησιμοποιούν γυναίκες για τη μεταφορά τέτοιων ποσοτήτων, επιχειρώντας να λειτουργήσουν το κύκλωμα με τη μέθοδο του «σμήνους». Στέλνουν, δηλαδή, μέσω συγκεκριμένων και ελεγμένων οδών, όπως η Αιθιοπία, πολλές γυναίκες ταυτόχρονα με ποσότητες γύρω στα δύο κιλά η καθεμία, υπολογίζοντας προφανώς και τις απώλειες.
Τα κέρδη είναι πολλά και οι αμοιβές ανάλογες, κι αν κάποιος συλληφθεί, τότε ένας γνωστός του θα εισπράξει κάποια αμοιβή. Έτσι λειτουργεί το σύστημα της λαθρεμπορίας εδώ και αιώνες» αναφέρει χαρακτηριστικά ηλεκτρονική εφημερίδα.

Πριν από λίγες μέρες είχε τραβήξει selfie από το δωμάτιο του ξενοδοχείου της στην Αιθιοπία
Πάντως, στο προφίλ της στο facebook φαίνεται καθαρά ότι η 19χρονη κοπέλα βρισκόταν όντως στην Αιθιοπία, αφού άφησε ηλεκτρονικό αποτύπωμα τραβώντας μια selfie εικόνα της.
Η νεαρή κοπέλα από τη Μυτιλήνη τράβηξε την τελευταία της selfie στο δωμάτιο του ξενοδοχείου που διέμενε στην πρωτεύουσα της Αιθιοπίας, την Addis Ababa το Σάββατο 18 Νοεμβρίου, σχολιάζοντάς την μάλιστα με την ατάκα «Life is short #enjoy_it».
modeloNew2
Αξίζει να αναφέρουμε ότι η συγκεκριμένη ανάρτηση έχει ήδη δεχτεί 180 likes και έχει σχολιαστεί τρεις φορές ενώ το νεαρό μοντέλο την έβαλε και ως φωτογραφία προφίλ.
Τα ερωτήματα που δημιουργούνται γύρω από τη σύλληψη της 19χρονης κοπέλας είναι πολλά για το πώς έφτασε ένα κορίτσι αυτής της ηλικίας να μεταφέρει τόση μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών ουσιών και σε ξένη χώρα χωρίς να σκεφτεί τις συνέπειες των πράξεών της.
Η ανάρτηση όμως που «γεννάει» υποψίες, είναι εκείνη στο καινούργιο της προφίλ, όπου το μεσημέρι της Τετάρτης 8 Νοεμβρίου είχε σχολιάσει με έμφαση ότι «Επιλέγω να είμαι ευτυχισμένος. Όχι γιατί όλα γύρω μου είναι καλά, αρχίδια είναι. Επιλέγω την ευτυχία γιατί η ζωή διάολε είναι πολύ μικρή για να χωρέσει τη μιζέρια», αποσπώντας τον θαυμασμό 40 φίλων της.
Κόκα, χρήμα, σουσέλ και αμαρτίες. Το δόγμα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» που πήγε περίπατο. Το «Εξπρές του Μεσονυχτίου» της 19χρονης συλληφθείσας στο Χόνγκ-Κόνγκ και η διάλυση μιας κοινωνίας που κυλιέται στο βούρκο. Ξοφλήσαμε σαν Έθνος, με σημείο τερματισμού τον πάτο του βαρελιού
ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟ ΧΩΡΙΣ ΜΟΝΤΑΖ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ! ! ΤΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ...
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 


Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου