Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017

TΩΡΑ – ΒΡΟΧΗ AΠΟ ΜΟΛΟΤΟΦ ΚΑΙ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ! ΣΟΒΑΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΜΠΟΛΕΜΗ ΖΩΝΗ ΤΩΝ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ! ΒΡΑΔΙΑ ΘΡΙΛΕΡ ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ

TΩΡΑ – ΒΡΟΧΗ AΠΟ ΜΟΛΟΤΟΦ ΚΑΙ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ! ΣΟΒΑΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΜΠΟΛΕΜΗ ΖΩΝΗ ΤΩΝ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ!  ΒΡΑΔΙΑ ΘΡΙΛΕΡ


Police-Voice blog ➤
Περίπου 200 νεαρά άτομα επιτέθηκαν πριν από λίγο με βόμβες μολότοφ και διάφορα άλλα αντικείμενα σε αστυνομικές δυνάμεις στο ύψος της οδού Τοσίτσα.
Οι αστυνομικές δυνάμεις έκαναν χρήση δακρυγόνων στην προσπάθεια τους να απωθήσουν τα άτομα αυτά.
Σημειώνεται πως έχουν στήσει οδοφράγματα με κάδους απορριμμάτων, ενώ επεισόδια σημειώνονται αυτή την ώρα και κοντά στην πλατεία Εξαρχείων.
Στον χώρο μπροστά από το Πολυτεχνείο, επί της Πατησίων που βρίσκονται ισχυρότατες αστυνομικές δυνάμεις, επικρατεί ηρεμία αυτή την ώρα.
a4
a2
a1
Eνημέρωση 20:19
Επεισόδια σημειώθηκαν στη λεωφόρο Αλεξάνδρας, έξω από το θέατρο «Λαμπέτη», μετά την ειρηνική πορεία για την 44η επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου.
Ομάδα αντιεξουσιαστών, που κατέβαινε τη λεωφόρο Αλεξάνδρας μετά την ολοκλήρωση της πορείας, συγκρούστηκε με δυνάμεις των ΜΑΤ, ενώ έπεσαν και βόμβες μολότοφ. Οι αστυνομικές δυνάμεις απάντησαν με χημικά και καταδίωξαν τους νεαρούς μέχρι τα Εξάρχεια.
Εκεί, η ένταση συνεχίστηκε στους δρόμους γύρω από την πλατεία, ενώ υπάρχουν πληροφορίες για μία προσαγωγή από τις Αρχές.
epeisodia1epeisodia2



Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου