Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2017

ΑΠΙΘΑΝΟ! Το θρυλικό τέρας του Λοχ Νες στην Μεγάλη Πρέσπα ;ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΜΟΥΦΑ ?? (ΒΙΝΤΕΟ)

ΑΠΙΘΑΝΟ! Το θρυλικό τέρας του Λοχ Νες στην Μεγάλη Πρέσπα; (ΒΙΝΤΕΟ)


Police-Voice blog ➤
Μια χειμερινή εξόρμηση φαίνεται ότι αποφάσισε να κάνει η Nessie, γνωστή ως «Τέρας του Λοχ Νες» αφού εθεάθη αρκετά μακριά από τη Σκωτία και συγκεκριμένα στη Μεγάλη Πρέσπα!
Ένας χωρικός διέκρινε ένα περίεργο πλάσμα στη λίμνη μεταξύ Ελλάδας, ΠΓΔΜ και Αλβανίας και θέλησε να το καταγράψει με το κινητό του.
Στο υλικό του διακρίνεται καθαρά ένα πλάσμα με μεγάλο κεφάλι και μακρύ λαιμό, το οποίο θυμίζει παρόμοιες φωτογραφίες που τραβήχτηκαν στο παρελθόν ως απόδειξη της ύπαρξης του θρυλικού τέρατος.
Το εν λόγω βίντεο δεν έγινε απλά viral αλλά έχει εξάψει τη φαντασία των «φίλων» της Nessie και των επιστημόνων οι οποίοι έσπευσαν στο σημείο, χωρίς ωστόσο να εντοπίσουν άλλα ίχνη από το Τέρας του Λοχ Νες…
Πολλοί ντόπιοι πιστεύουν στο μύθο του τέρατος της λίμνης, καθώς και στο παρελθόν είχαν καταγραφεί εμφανίσεις τους, ενώ άλλοι υποστηρίζουν ότι πρόκειται για ένα τεράστιο… γατόψαρο!
«Μερικές φορές συμβαίνουν διάφορα στη λίμνη Πρεσπών που δεν συμβαίνουν σε άλλες λίμνες» λέει ένας επιστήμονας, αφήνοντας τη φαντασία μας να οργιάσει ακόμα περισσότερο…

Το πρόσφατο βίντεο έχει εξάψει τη φαντασία διαφόρων ομάδων που μαζί με δημοσιογράφους, με επικεφαλής τον συνταξιούχο καθηγητή γεωγραφίας, Sima Jonoski, έχουν αρχίσει τις έρευνες.  Παρόλα αυτά δεν κατάφεραν να δουν κάποιο περαιτέρω σημάδι του πλάσματος στην περιοχή που εθεάθη, κοντά στο τουριστικό χωριό Pretor της Αλβανίας.
Πολλοί ντόπιοι πιστεύουν στον θρύλο του τέρατος, όμως άλλοι είναι βέβαιοι ότι πρόκειται για γιγάντιο γατόψαρο. Ο Jonoski  γνωρίζει καλά την περιοχή, καθώς ήταν ο πρώτος που έτρεξε σε βοήθεια το 1970, όταν βυθίστηκε αλβανικό πλοίο στη Μεγάλη Πρέσπα με αποτέλεσμα να πνιγούν πολλά παιδιά.
«Ανακάλυψα ότι οι δύτες που έψαχναν τα σώματα των παιδιών βγήκαν έξω τρομοκρατημένοι έχοντας δει ένα μεγάλο γατόψαρο. Φοβήθηκαν τόσο που σταμάτησαν να ψάχνουν. Νομίζω όμως ότι ήταν ένα από αύτά τα γατόψαρα που βλέπουν συχνά οι Έλληνες ψαράδες. Μερικά πράγματα που συμβαίνουν στην Πρέσπα, δεν συμβαίνουν σε άλλες λίμνες», ανέφερε.
«Όταν ήμουν καθηγητής το 1976 είδα μία τεράστια στήλη νερού να υψώνεται κοντά στα σύνορα με την Ελλάδα και να μοιάζει με μανιτάρι. Καταδύθηκε μετά από 10 με 15 λεπτά», πρόσθεσε.  Πριν από πέντε χρόνια ένα άλλο βίντεο λέγεται ότι έδειχνε ένα παρόμοιο πλάσμα να έχει καταγραφεί στην ελληνική πλευρά της λίμνης. Σημειώνεται ότι η Μεγάλη Πρέσπα «βρέχει» εκτός από την Ελλάδα, την Αλβανία και τα Σκόπια.

ΣΧΟΛΙΟ POLICE-VOICE GR ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ Ο ΚΑΚΟΣ ΧΑΜΟΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ! ! ΜΑΣ ΡΩΤΑΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ?? ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΛΕΜΕ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ! ΑΠΛΑ ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ  ΕΙΝΑΙ ?? ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΣΑΣ ..ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΜΟΥΦΑ ! AN EINAI MONTAZ TO BINTEO H ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ !
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου