Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2017

«Δε θα μείνει χώρα για να προστατέψετε…». Άσχημα τουρκικά νταηλίκια Τσαβούσογλου, μετά την παροχή ασύλου στον Τούρκο αξιωματικό. Ιαχές πολέμου, παραμονή Πρωτοχρονιάς

«Δε θα μείνει χώρα για να προστατέψετε…». Άσχημα τουρκικά νταηλίκια Τσαβούσογλου, μετά την παροχή ασύλου στον Τούρκο αξιωματικό. Ιαχές πολέμου, παραμονή Πρωτοχρονιάς


Police-Voice blog ➤
Σε μια πρωτοφανή επίθεση κατά της Ελλάδος για τη χορήγηση ασύλου σε έναν από τους οχτώ Τούρκους στρατιωτικούς προέβη το βράδυ του Σαββάτου ο αντιπρόεδρος της Τουρκίας Χακάν Τσαβούσογλου, παρότι η Αθήνα έσπευσε να καταθέσει αίτηση ακύρωσης της επίμαχης απόφασης, πουλώντας φιλία και κάνοντας την αισχίστου είδους δουλική διπλωματία, δείχνοντας φόβο και ραγιαδισμό έναντι των γειτόνων των ζειμπέκικων και της κουμπαριάς.
«Οι τρομοκράτες που απελευθερώσατε σήμερα είναι σαν δυναμίτης έτοιμος να εκραγεί και όταν εκραγεί μπορεί να μη μείνει χώρα για να προστατέψετε» δήλωσε χαρακτηριστικά στο Twitter ο τούρκος αντιπρόεδρος.
«Δεν έχετε αντιληφθεί πόσο μεγάλος κίνδυνος είναι για την Ελλάδα και τον ελληνικό λαό κάθε μέλος της FETÖ (σ.σ η οργάνωση του ισλαμιστή ιεροκήρυκα Φετουλάχ Γκιουλέν) που αφήνετε ελεύθερο (…) δεν είναι επωφελής για κανέναν μια εικόνα της Ελλάδας στην οποία συνωστίζονται οι τρομοκράτες» δήλωσε ακόμα. Όπως ανέφερε, στην απόπειρα πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου έχασαν τη ζωή τους 250 άνθρωποι. «Η οργάνωση (σ.σ FETO) εξαλείφθηκε με τη σταθερή στάση του προέδρου μας» σημείωσε ακόμα ο Χακάν Τσαβούσογλου. «Οι δημοκρατίες δεν απειλούν, ούτε απειλούνται. Αντιθέτως, εργάζονται με υπευθυνότητα και μεθοδικότητα για την προώθηση της συνεννόησης και την εδραίωση της σταθερότητας καθώς και της καλής γειτονίας στην περιοχή στην οποία ανήκουν» απάντησε νωρίτερα με ανακοίνωσή του το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών στην σκληρή ανακοίνωση της Άγκυρας το Σάββατο.
Ο Αλέξης Τσίπρας βρίσκεται σε δύσκολη θέση μετά την παραχώρηση ασύλου σε έναν από τους 8 Τούρκους στρατιωτικούς που κατέφυγαν στην Ελλάδα, σχολίασαν οι New York Times. Η Τουρκία αντέδρασε η Ελλάδα έκανε ένα βήμα πίσω σχολίασε η τουρκική εφημερίδα Hurriyet.
Πηγή ➤ http://www.makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου