Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2017

ΚΑΙ ΝΕΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ για τον ΚΩΤΣΟΒΟΛΟ! «Δεν ξαναμπαίνω εκεί μέσα ούτε για να αγοράσω ακουστικά! ;»

ΚΑΙ ΝΕΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ για τον ΚΩΤΣΟΒΟΛΟ! «Δεν ξαναμπαίνω εκεί μέσα ούτε για να αγοράσω ακουστικά! ;»


Police-Voice blog ➤
Και η δική μου εμπειρία από Κωτσόβολο κατάστημα Κηφισίας απέναντι από Γηροκομείο ήταν τραγική-τραγικώτατη. Πήρα laptop dell, ελαττωματικό από άλλο τους υποκατάστημα. Μετά από χίλιους ελέγχους και διαδικασίες και χρόνο πολύ μόνο στο συγκεκριμένο κατάστημα όπου έπρεπε να το δώσουν για τεχνικό έλεγχο, το πήραν πίσω. Μου δώσανε σε αντικατάσταση ένα Toshiba Satellite ίδιας περίπου αξίας.
Kαι αυτό αποδείχθηκε ελαττωματικό! Μου δώσανε μέχρι να το ελέγξουν επί δυο-τρεις βδομάδες (!) και να το επισκευάσουν μέσω αντιπροσωπείας, ένα δικό τους Τοshiba-«αντικατάστασης» χιλιομεταχειρισμένο που κράσσαρε συνέχεια. Σημειωτέον, ότι για να έχω το σχετικό δικαίωμα να λάβω μηχάνημα αντικατάστασης, τους είχα πληρώσει ένα σεβαστό ποσόν, επιπλέον της αξίας του καινούργιου Toshiba.
Aσε που για να πετύχεις στο τηλέφωνο τον ειδικό τεχνίτη που υπάρχει μόνο σε ένα- δύο από όλα τα καταστήματά τους στην Αθήνα πρέπει να φας την μισή μέρα σου σε τηλέφωνα. Ο τεχνίτης έρχεται μετά τις 11 μέχρι τις 7 το απόγευμα, μετά πάς την άλλη μέρα, αν λείπει σε άδεια ή Σαββάτα την έχεις βάψεις στο περίμενε κ.ο.κ. Οταν τους το γύρισα πίσω (όταν υποτίθεται ότι επισκεύασαν το δικό μου) ζητούσαν να τους πληρώσω από πάνω για κάτι γρατσουνιές αθέατες πίσω-πίσω στο μεταχειρισμένο τους(!), που τις αποδώσανε σε μένα, αλλιώς απειλούσανε ότι, βάσει των όρων που σου βάζουν να υπογράψεις κατά την παραλαβή του laptop «αντικατάστασης», δεν θα μου δίνανε το δικό μου το καινούργιο ούτε μετά την επισκευή του! Αναγκάστηκα να πληρώσω από την τσέπη μου σε άλλον ιδιώτη-επισκευαστή 50 ευρώ, και να τους το πάω (το μεταχειρισμένο «αντικατάστασης»), επιδιορθωμένο με άλλο κάλυμμα! Να μην τα πολυλογώ , και τρίτη φορά αναγκάστηκα να τους πάω πάλι για επισκευή το -υποτίθεται- φτιαγμένο από αυτούς Toshiba: πάλι η ίδια χρονοτριβή, οι ίδιες γραφειοκρατικές διαδικασίες παραλαβής, ελέγχων, καθυστερήσεις στην παράδοση κλπ.
Ολοι δε οι υπάλληλοι, από τον τελευταίο μέχρι την επάνω, λένε το ίδιο παραμύθι, από δικαιολογίες, σαν να ακούς κασσετόφωνο: μια ψευτοευγένεια, μια υποκρισία, αλλά καμμία διάθεση να έρθουν στη θέση του άτυχου πελάτη, το μόνο που φοβούνται είναι το αφεντικό τους, μην τους απολύσει αν τυχόν εξυπηρετήσουν αμέσως κάποιον πελάτη, παρότι οι ίδιοι του πουλάνε χαλασμένο!. Ακόμη και το χαλασμένο τους προς αντικατάσταση, απαιτούν να τους το επισκευάσει ο πελάτης αν παρατηρήσουν κάποια ανεπαίσθητη γρατσουνιά, μιλάμε για άρρωστη κατάσταση…. Κόντεψα να υποστώ καρδιακή ανακοπή εκεί μέσα από την σύγχυση της κατ’ επανάληψη ταλαιπωρίας μου. Επί δύο χρόνια, πήγαινε έλα να επισκευάζω τα χαλασμένα-καινούργια που αγόραζα από δαύτους ή που -υποτίθεται- επισκευάζανε. Όταν μου παράδωσαν το δικό μου, μετά από λίγο καιρό πάλι το ίδιο πρόβλημα, ελαττωματικό πληκτρολόγιο και αυτοί να ισχυρίζονται ότι υπήρχε -δήθεν- υγρασία κάτω από το πληκτρολόγιο, δηλαδή σώνει και καλά να μου βγάλουνε «υπαιτιότητα» δική μου ότι έχυσα κάποιο…. υγρό.
Δεν τους πέρασε όμως, στο τέλος. Με φτάσανε στο σημείο να ουρλιάζω σαν τρελλός μέσα στο κατάστημα, το μόνο άλλωστε που φοβούνται…. Είδα, απόειδα, πήρα των ομματιών μου, τελικά έφυγα και αγόρασα laptop από άλλη φίρμα, και έτσι ησύχασα οριστικά από τους ηλίθιους-εβραιοσπαγγοραμένους.
Από τότε ούτε που ξαναπάτησα σε Κωτσόβολο, δεν μπαίνω ούτε για να αγοράσω ακουστικά αξίας 5 ευρώ….μπρρρ μακριά, αν θέλει κανείς να μην τον πεθάνουν από καρδιακή ανακοπή. Αλλωστε, γι’ αυτό «επιβίωσαν» σαν το μόνο ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ μάρκετ ηλεκτρικών που έχει απομείνει (Ηλεκτρονική, Ραδιο Κορασίδης, Εxpert, Euronics έχουν όλα κλείσει), γιατί είναι τέτοιοι σκρουτζοπαραδόπιστοι, ικανοί να σε κάνουν ανάστατο προκειμένου να μην χάσουν ούτε ένα… ευρώ! Εβραίοι, τι περιμένεις;
Νίκος Θεσσαλονικη

ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ GR ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ
Πηγή ➤http://www.makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου