Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2017

Μεσσηνία: Ατελείωτες ουρές για τα εργόσημα – Περίμεναν από τα ξημερώματα έξω από τα ΕΛΤΑ

Μεσσηνία: Ατελείωτες ουρές για τα εργόσημα – Περίμεναν από τα ξημερώματα έξω από τα ΕΛΤΑ


Police-Voice blog ➤
Τελευταία εργάσιμη μέρα του έτους σήμερα και ήδη από τις προηγούμενες μέρες σε τράπεζες, αλλά κυρίως στα καταστήματα των ΕΛΤΑ στην Τριφυλία και δη στην Κυπαρισσία, γίνεται πραγματικά χαμός για τα εργόσημα. Στο κατάστημα των ΕΛΤΑ στην Κυπαρισσία…
χθες άρχισε να σχηματίζεται ουρά αναμονής από τις 02.00 τα ξημερώματα μπροστά στην είσοδο. Μάλιστα, οι πολίτες προχώρησαν και σε μια πρωτοβουλία αυτοοργάνωσης, ώστε να μην υπάρχουν παράπονα και διαμαρτυρίες.
Έτσι, από μόνοι τους έγραφαν σ’ ένα χαρτί ο καθένας τον αύξοντα αριθμό – σύμφωνα με την ώρα προσέλευσής του – και το ονοματεπώνυμό του. Ακολούθως, όταν άνοιξε και ξεκίνησε τη λειτουργία του το κατάστημα, υπήρχε καταγεγραμμένη σειρά εξυπηρέτησης για τις αιτήσεις εργόσημου.
Το κατάστημα των ΕΛΤΑ Κυπαρισσίας δέχεται αυτές τις μέρες το μεγαλύτερο όγκο πολιτών για εργόσημα, καθώς σε αυτό πηγαίνουν αγρότες, αλλά και άλλοι πολίτες που έχουν αγροτικά εισοδήματα και, κυρίως, από την ελαιοσυγκομιδή.
Το προσωπικό του καταστήματος καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την εξυπηρέτηση όσο το δυνατόν περισσότερων πολιτών, που σπεύδουν με το κλείσιμο του οικονομικού έτους να βάλουν εργόσημα στα ΕΛΤΑ.
Όμως, από την εμπειρία των τελευταίων ετών από την εφαρμογή του εργόσημου, η διοίκηση των ΕΛΤΑ θα έπρεπε να προβαίνει σε ενίσχυση με προσωπικό των καταστημάτων που παρουσιάζουν ιδιαίτερο φόρτο, ώστε να εξυπηρετούνται πιο γρήγορα και περισσότεροι πολίτες.
Σήμερα, τελευταία εργάσιμη μέρα του έτους για εργόσημα, καταλαβαίνει κανείς τι θα γίνεται στα ΕΛ.ΤΑ.
Πηγή: tharrosnews.gr
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου