Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2018

ΦΩΤΟ ΣΟΚ! ΣΚΛΗΡΗ ΕΙΚΟΝΑ μέσα από το Δρομοκαίτειο! ΔΕΙΤΕ να φρίξετε! «ΑΥΤΗ την ΕΛΛΑΔΑ ονειρεύεστε???

ΦΩΤΟ ΣΟΚ! ΣΚΛΗΡΗ ΕΙΚΟΝΑ μέσα από το Δρομοκαίτειο! ΔΕΙΤΕ να φρίξετε! «ΑΥΤΗ την ΕΛΛΑΔΑ ονειρεύεστε???


Police-Voice blog ➤
Μια σκληρή εικόνα μέσα από το Δρομοκαΐτειο έδωσε στη δημοσιότητα η ΠΟΕΔΗΝ. Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία, αναφέρει πως στην πρωτοχρονιάτικη εφημερία υπήρχε μόνο ένας νοσηλευτής σε κάθε νοσηλευτικό τμήμα 40 ασθενών. «Όπως και σε όλα τα νοσοκομεία της χώρας», συμπληρώνει.
«Η δημόσια υγεία καθηλωμένη στα τέσσερα», καταγγέλλει η ΠΟΕΔΗΝ, δημοσιοποιώντας μια φωτογραφία στην οποία φαίνεται ένας ασθενής – νέα εισαγωγή- να είναι δεμένος στο κρεβάτι του κατά την πρωτοχρονιάτικη γενική εφημερία του “Δρομοκαΐτειου”.
dromokaitio-500
ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ. ΤΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΑΝΕ ΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΖΩΑ. ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΤΕ Γ@ΜΩ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ…ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΣΚΥΛΩΝ.!!!..ΠΟΣΗ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΛΑΟ. ΑΙΣΧΟΣ. ΑΙΣΧΟΣ. ΑΙΣΧΟΣ. ΩΝΕΙΔΟΣ. ΩΝΕΙΔΟΣ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΣΚΥΛΙΑ. ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΟΛΑΡΟ ΤΟΥΣ ΛΕΙΠΕΙ. ΑΣΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΞΙΟΣΗΓΕΤΗΣ. ΕΧΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ. ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ.
Υ.Σ. ΤΑ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΓΛΕΣ Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΑ.!!!!!!..ΜΑΛΛΟΝ ΤΡΟΓΛΕΣ ΕΙΝΑΙ.
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου