Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2018

Σοκ! ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ σκότωσαν τον Γιώργο Αρφάνη στο κέντρο της Σπάρτης! Το ζεϊμπέκικο που έγινε θάνατος...φωτο

Σοκ! ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ σκότωσαν τον Γιώργο Αρφάνη στο κέντρο της Σπάρτης! Το ζεϊμπέκικο που έγινε θάνατος...


Police-Voice blog ➤
Συγκλονισμένη πληροφορείται η τοπική κοινωνία της Σπάρτης την είδηση της στυγερής δολοφονίας του Γεωργίου Αρφάνη, 60 περίπου έτων, τα ξημερώματα της Τετάρτης (3/1), έξω από γνωστό ελληνάδικο της Σπάρτης
Δράστες του εγκλήματος φέρονται να είναι δύο άνδρες από τη Γεωργία, μετά από συμπλοκή που προηγήθηκε στο κατάστημα. Σύμφωνα με πληροφορίες του «Λακωνικού Τύπου», ο Αρφάνης φέρεται να δέχτηκε πολλαπλά γρονθοκοπήματα, τα οποία αποδείχτηκαν μοιραία για τη ζωή του. Παρά την άφιξη ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ, δυστυχώς ήταν ήδη αργά για τον 60χρονο άνδρα, ο οποίος είχε υποστεί βαρύτατους τραυματισμούς στο κεφάλι και στον αυχένα.
Από την επίθεση των δύο Γεωργιανών τραυματίστηκαν δύο ακόμα άτομα. Πρόκειται για τον αδελφό του θύματος, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Σπάρτης με τραύματα στο κεφάλι, καθώς και έναν ακόμα άνδρα, φίλο του νεκρού, που έχει υποστεί ελαφρύτερους τραυματισμούς.
26234824_10213576062610041_1913244760_n

Το ζεϊμπέκικο που έγινε θάνατος. Σύρραξη, ξύλο και ένας νεκρός σε μπαρ της Σπάρτης. Γεωργιανοί οι δράστες. Τι αναφέρει η αστυνομία


Όταν το κακό γίνεται στον διπλανό σου θα φθάσει και σε σένα.
Η αύξηση της εγκληματικότητας λόγω πολλών παραγόντων που δεν είναι του παρόντος να δούμε τα αίτια έφθασε και στη νύχτα της Σπάρτης αφού δύο αλλοδαποί γρονθοκόπησαν μέχρι θανάτου τον Γιώργο Αρφάνη έξω από γνωστό νυχτερινό μαγαζί της Σπάρτης, που παίζει ελληνική μουσική επί της Ευαγγελιστρίας, του οποίου ήταν ιδιοκτήτης τα ξημερώματα της Τετάρτης 3 Ιανουαρίου.
Η συμπλοκή έγινε μεταξύ του θύματος και δύο αλλοδαπών από τη Γεωργία, οι οποίοι τον γρονθοκόπησαν μέχρι θανάτου όπως ειπώθηκε και τον άφησαν να ξεψυχήσει στο έδαφος…..
Δείτε τον άτυχο 61χρονο:
arfanis-thima1
Λεπτομέρειες αναφέρονται στο δελτίο Τύπου της Αστυνομίας:
Συνελήφθησαν, στις 3.1.2018 και πρώτες πρωινές ώρες, στη Σπάρτη Λακωνίας, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λακωνίας, δύο αλλοδαποί υπήκοοι Γεωργίας, ηλικίας 33 και 38 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για θανατηφόρα σωματική βλάβη.
Ειδικότερα, σήμερα και πρώτες πρωινές ώρες, στη Σπάρτη Λακωνίας, ο 33χρονος και ο 38χρονος, ευρισκόμενοι σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος (καφέ – μπαρ), αφού διαπληκτίστηκαν με τους θαμώνες του καταστήματος, τραυμάτισαν με τη χρήση σωματικής βίας τέσσερις ημεδαπούς, ηλικίας 46, 54, 57 και 61 ετών, αντίστοιχα και μία  32χρονη αλλοδαπή, υπήκοο Αλβανίας, ενώ στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.
Οι ανωτέρω τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λακωνίας, όπου λίγη ώρα αργότερα ο 61χρονος υπέκυψε στα τραύματά του, ενώ οι υπόλοιποι, αφού τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, απεχώρησαν.
Μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λακωνίας, εντόπισαν αρχικά τον 33χρονο και στη συνέχεια τον 38χρονο και τους συνέλαβαν.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργούνται από το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης.


http://www.dimotikiagoratislakonias.gr
φωτο αρχείου

Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου