Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018

ΕΚΤΑΚΤΟ! ΕΠΕΣΕ Η ΠΡΩΤΗ ΚΑΜΠΑΝΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗ –ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ ΕΤΣΙ Η ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΛΕΒΕΝΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ – ΠΟΙΝΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ….

ΕΚΤΑΚΤΟ! ΕΠΕΣΕ Η ΠΡΩΤΗ ΚΑΜΠΑΝΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗ –ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ ΕΤΣΙ Η ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΛΕΒΕΝΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ – ΠΟΙΝΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ….


Police-Voice blog ➤ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ ΕΤΣΙ Η ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΛΕΒΕΝΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΚΥΡΙΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ...

Με την καταδίκη του πρώην διευθυντή της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων ολοκληρώθηκε το πρώτο δικαστήριο στην υπόθεση Γιακουμάκη.

Μετά από ολιγόωρη συνεδρίαση τη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018, το Πενταμελές Εφετείο Ιωαννίνων τον έκρινε ένοχο για το πλημμέλημα της παράβασης καθήκοντος κατ’ εξακολούθηση. Μείωσε την ποινή του σε έξι μήνες φυλάκισης με τριετή αναστολή. Πρωτόδικα είχε καταδικαστεί από το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων Ιωαννίνων σε ποινή φυλάκισης δύο ετών με τριετή αναστολή.
Παρόντες στην αίθουσα του δικαστηρίου και οι γονείς του άτυχου Βαγγέλη Γιακουμάκη που παρακολούθησαν τη δίκη σιωπηλοί. Σύμφωνα με τον συνήγορό τους Δημήτρη Μπούκα, δεν αισθάνονται δικαιωμένοι με την απόφαση του δικαστηρίου και τη μείωση της ποινής.
Στο στάδιο της κύριας ανάκρισης βρίσκεται η βασική δικογραφία για την υπόθεση που συγκλόνισε το Πανελλήνιο. Πριν 2,5 χρόνια, τον Ιούνιο του 2015 ο Εισαγγελέας Ιωαννίνων άσκησε δίωξη για ανθρωποκτονία κατ’ αγνώστων καθώς και κατά συγκεκριμένων προσώπων για επικίνδυνες σωματικές βλάβες και παράνομη βία κατ’ εξακολούθηση.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου