Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018

EKTAKTO – AΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ! ΞΥΛΟ, ΜΟΛΟΤΟΦ ΚΑΙ ΧΗΜΙΚΑ ΣΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ! ΚΡΟΤΟΥ ΛΑΜΨΗΣ ΚΑΙ ΜΠΟΓΙΕΣ ΣΤΑ ΜΑΤ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ! ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ

EKTAKTO – AΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ! ΞΥΛΟ, ΜΟΛΟΤΟΦ ΚΑΙ ΧΗΜΙΚΑ ΣΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ! ΚΡΟΤΟΥ ΛΑΜΨΗΣ ΚΑΙ ΜΠΟΓΙΕΣ ΣΤΑ ΜΑΤ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ!


Police-Voice blog ➤
Μολότοφ και πέτρες από αντιεξουσιαστές – Ξύλο μεταξύ μελών της ΛΑΕ και ΜΑΤ – Πέταξαν μπογιές σε διμοιρία – Χειροβομβίδες κρότου-λάμψης και χημικά από τους αστυνομικούς
Επεισόδια μεταξύ διαδηλωτών και αστυνομίας συνέβησαν πριν από λίγο μπροστά από τη Βουλή. Συγκεκριμένα, κάποιοι διαδηλωτές προσπάθησαν να πλησιάσουν τα σκαλιά μπροστά από το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, με αποτέλεσμα η αστυνομικές δυνάμεις να κάνουν περιορισμένη χρήση χημικών. Παράλληλα οι διαδηλωτές πέταξαν μπογιές.
mm_7

Υπενθυμίζουμε:  Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας κατά της ψήφισης του πολυνομοσχεδίου πραγματοποιούν το Εργατικό Κέντρο Αθήνας, η ΓΣΕΕ και το ΠΑΜΕ στο κέντρο της Αθήνας.
Υπενθυμίζουμε ότι τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς έχουν 24ωρες απεργίες, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα κινηθούν σήμερα Μετρό, Τραμ, Ηλεκτρικός, λεωφορεία και τρόλεϊ. Εξαιτίας των απεργιών δεν ισχύει σήμερα ο δακτύλιος.
Κανονικά θα εκτελούνται τα δρομολόγια στο σιδηροδρομικό δίκτυο της χώρας και στον προαστιακό σιδηρόδρομο.
Επίσης επιτρέπεται η χρήση των λεωφορειολωρίδων και από κάθε άλλο όχημα (Ι.Χ, φορτηγά, λεωφορεία και δίκυκλα).
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου