Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018

Η 21χρονη αλλοδαπή Βουλγάρα άρπαζε πορτοφόλια στη λαϊκή της Κομοτηνής

Η 21χρονη αλλοδαπή Βουλγάρα άρπαζε πορτοφόλια στη λαϊκή της Κομοτηνής


Police-Voice blog ➤
Τουλάχιστον πέντε ανυποψίαστοι καταναλωτές στη λαϊκή αγορά της Κομοτηνής και σε ένα κατάστημα της πόλης έπεσαν θύματα μιας νεαρής Βουλγάρας… «ταχυδακτυλουργού» που κατάφερε να κλέψει τα πορτοφόλια τους χωρίς να την πάρουν είδηση! Όμως, εκτιμάται ότι και άλλοι πολίτες βρέθηκαν στο στόχαστρό της.
Η 21χρονη αλλοδαπή εκμεταλλεύτηκε τον συνωστισμό που επικρατούσε στο χώρο της λαϊκής αγοράς το πρωί του Σαββάτου και «βούτηξε» από δύο γυναίκες τα πορτοφόλια τους που είχαν μέσα χρηματικά ποσά και διάφορα προσωπικά έγγραφα. Όμως, εκείνες την αντιλήφθηκαν και ειδοποίησαν αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., οι οποίοι συνέλαβαν την δράστιδα και την προσήγαν στην Ασφάλεια.
Από την έρευνα που ακολούθησε, προέκυψε ότι στις 16 και 17 Φεβρουαρίου η 21χρονη είχε κλέψει άλλα τρία πορτοφόλια με έγγραφα και χρήματα από τρεις γυναίκες στη λαϊκή και σε ένα μαγαζί. Στην κατοχή της κατασχέθηκαν μόνο 35 ευρώ και η προανάκριση συνεχίζεται για να διαλευκανθεί πλήρως η παράνομη δράση της νεαρής Βουλγάρας, που οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης και της απαγγέλθηκε κατηγορία για διακεκριμένες κλοπές.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου