Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2018

ΣΟΚ ΓΙΑ ΕΡΝΤΟΓΑΝ! Σφαγή με τους Στρατηγούς – 25 νεκροί μόνο σήμερα – Σε 8 μήνες θα & αν καταλάβουν την Αφρίν

ΣΟΚ ΓΙΑ ΕΡΝΤΟΓΑΝ! Σφαγή με τους Στρατηγούς – 25 νεκροί μόνο σήμερα – Σε 8 μήνες θα & αν καταλάβουν την Αφρίν


Police-Voice blog ➤
Σε 8 μήνες μπορεί οι τουρκικές δυνάμεις να έχουν καταλάβει την Αφρίν αν όλα πάνε καλά αναφέρουν απόλυτα έγκυρες ρωσικές πηγές με τους Κούρδους να έχουν ήδη «σβήσει» τα 4 από τα 8 μέτωπα που πήγαν να ανοίξουν οι Τούρκοι. Οι Στρατηγοί δικαιολογούνται στον Ρ.Τ.Ερντογάν λέγοντας πως «πάμε σιγά λόγω των αμάχων». Το παίζει και «Ρομπέν των Δασών» ο Τούρκος…
Μόνο σήμερα σκοτώθηκαν 9 Τούρκοι γύρω από την Αφρίν ενώ οι SDF λένε πως 15 Τούρκοι σκοτώθηκαν σε επιχείρηση στο χωριό Bulbul. Σύνολο 24.
Τουρκικά ΜΜΕ που «ανέβασαν» την είδηση αναγκάστηκαν να την «κατεβάσουν» μετά από παρέμβαση Ερντογάν.
Υψωσαν πανό με «κότες» οι Κούρδοι καθώς φιλότουρκοι ακτιβιστές-μέλη FSA με ανακοίνωση τους ζήτησαν από την Τουρκία να στείλει καινούρια στρατιωτική φάλαγγα στην Ιντλίμπ και αυτοί να μπουν μπροστά ως στρατιωτικές ασπίδες!
Κοινώς τους ξεφτιλίζουν… Και τουρκικά μαχητικά βομβαρδίζουν αφίσες του Οτσαλάν και πανηγυρίζουν για την ευστοχία!
Εστειλε νέα αυτοκινητοπομπή η Αγκυρα και μένει να δούμε αν θα προσπαθήσει ξανά να την προωθήσει σε Tall al Eis κοντά στη δυτική Abu Dhuhour.
Οι Κούρδοι sσφυροκοπούν τις τουρκικές δυνάμεις με ATGM Konkurs καταστρέφοντας ακόμη και παρατηρήρια (βίντεο παρακάτω)στην περιοχή Rajo.
Οι Τούρκοι όπως θα δείτε και σε βίντεο αναφέρουν πως απέκτησαν από τους Κούρδους YPG ρωσικά φορητά αντιαεροπορικά σύστηματα (MANPADS: man-portable air-defense system) 9K333 Verba και SA-18 Igla στις μάχες, νοτιοδυτικά του Αφρίν.
Ο Τούρκος υπουργός Άμυνας Νουρετίν Τσανικλί δήλωσε χτες ότι 29 Τούρκοι στρατιώτες και Σύροι αντάρτες μέλη του Ελεύθερου Συριακού Στρατού (FSA) έχουν σκοτωθεί από την έναρξη της τουρκικής επιχείρησης «Κλάδος ελαίας» στην κουρδική περιοχή του Αφρίν, στη βόρεια Συρία, προσθέτοντας πως 649 μαχητές της κουρδικής πολιτοφυλακής Μονάδες Προστασίας του Λαού (YPG) έχουν χάσει τη ζωή τους.
«Χάσαμε 5 Τούρκους στρατιώτες κατά τη διάρκεια της επιχείρησης. Συνολικά, 29 Τούρκοι στρατιώτες και Σύροι αντάρτες μέλη του Ελεύθερου Συριακού Στρατού (FSA) έχουν σκοτωθεί», τόνισε ο Τσανικλί σε ομιλία του στο κοινοβούλιο.
«Η τουρκική πολεμική αεροπορία έχει καταστρέψει 458 στόχους που χρησιμοποιούνταν ως καταφύγια και αποθήκες πυροµαχικών. Μαζί με τη χερσαία επιχείρηση, 4.370 έχουν καταστραφεί», υπογράμμισε, τονίζοντας ότι «649 τρομοκράτες» έχουν σκοτωθεί κατά τη διάρκεια της επιχείρησης.
Σήμερα οι 29 έγιναν 53 επίσημα και βλέπουμε..
Παράλληλα τόνισε ότι η στρατιωτική επιχείρηση θα μπορούσε να ολοκληρωθεί εντός 15 μερών αν η Τουρκία δεν ανησυχούσε για τους αμάχους στην περιοχή.
Τόνισε ότι δεν υπάρχουν απώλειες αμάχων ως αποτέλεσμα της επιχείρησης, γεγονός που δείχνει, σύμφωνα με τον ίδιο, την «ειλικρίνεια και ευαισθησία του έθνους σε σχέση με την τρομοκρατική οργάνωση (YPG), που χρησιμοποιεί αμάχους ως ανθρώπινες ασπίδες».
«Χρειάζεται να εξετάσουμε τη διάρκεια της επιχείρησης ως αποτέλεσμα της εξαιρετικής ευαισθησίας μας αναφορικά με τους αμάχους», πρόσθεσε.
Θα τους μοιράσουν και ρούχα οι Κούρδοι για τον επόμενο χειμώνα…
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου