Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018

ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΜΑΖΙ ΦΕΥΓΟΥΜΕ ! «ΜΠΑΜ» ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ- ΚΑΜΜΕΝΟΥ! ΕΚΤΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Συζυγος της Ράνιας Αντωνοπούλου, -ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ: ΠΟΙΟΙ ΜΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΦΕΥΓΟΥΝ

ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΜΑΖΙ ΦΕΥΓΟΥΜΕ ! «ΜΠΑΜ» ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ- ΚΑΜΜΕΝΟΥ! ΕΚΤΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Συζυγος της Ράνιας Αντωνοπούλου, -ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ: ΠΟΙΟΙ ΜΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΦΕΥΓΟΥΝ


Police-Voice blog ➤
Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο πολιτικό σκηνικό, με τον Αλέξη Τσίπρα να έχει βγάλει ήδη το μπλοκάκι του γράφοντας και σβήνοντας ονόματα υπουργών.
Το τέλος της κ. Αντωνοπούλου από το κυβερνητικό σχήμα, σε συνδυασμό με την «ορφανή» θέση του υφυπουργού Παιδείας (μετά την παραίτηση Ζουράρι), αλλά και η δυσαρέσκεια για το έργο ορισμένων υπουργών, αναγκάζουν τον Αλέξη Τσίπρα να επισπεύσει τον ανασχηματισμό.
Λίγες ώρες μετά την απομάκρυνση της Ράνιας Αντωνοπούλου, ο υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Δημήτρης Παπαδημητρίου, υπέβαλε σύμφωνα με πληροφορίες τη δική του παραίτηση, η οποία έγινε αποδεκτή, αργά το βράδυ της Δευτέρας, από τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.
4353400
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Παπαδημητρίου, επικοινώνησε με τον Αλέξη Τσίπρα και του εξήγησε ότι η απόφαση ήταν μονόδρομος μετά την παραίτηση της συζύγου του Ράνιας Αντωνοπούλου.
Οι αλλαγές!
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρωθυπουργός έχει αποφασίσει οι αλλαγές να μην είναι δομικές. Θα είναι μικρές και σε συγκεκριμένες θέσεις, κρατώντας ουσιαστικά το «χαρτί» ενός δομικού ανασχηματισμού για μια ενδεχομένως δύσκολη κατάσταση για την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.
Οι αλλαγές θα ανακοινωθούν πιθανότατα την Τετάρτη και ακριβώς την επόμενη μέρα θα γίνει η ορκωμοσία.
Οι «σίγουρες» αλλαγές
Με τα έως τώρα δεδομένα, ο πρωθυπουργός θα προχωρήσει σε τρεις αλλαγές του κυβερνητικού σχήματος:
Την αντικατάσταση της αναπληρώτριας υπουργού Εργασίας, Ράνιας Αντωνοπούλου.
Την αντικατάσταση του υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννη Μουζάλα.
Την πλήρωση της θέσης του Κώστα Ζουράρι, τα καθήκοντα του οποίου μέχρι στιγμής έχει αναλάβει ο Κώστας Γαβρόγλου.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου